![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Proaspete de pe arzător vine în 8800 GT 512MB GPU. Am crezut ca ar acest post aici doar în cazul în care toată lumea nu ştie despre acest lucru, încă.
De la revizuiri este cel mai bune rezultate pentru cât investiţi pe piaţă perioadă. Chiar mai bine magnetică pentru dolar apoi 2900 pro. Se efectueaza doar puţin mai puţin puternic, apoi 8800 GTX, care este şi ea un overclocked. Plus este uşor de surclasează 8800 GTS 640 MB şi variază de la preţurile de $ 240.00 US-280.00 dolari SUA. În principiu, pentru că preţul pe care îl pot cumpăra două dintre aceste SLI ei şi încă mai economisi bani peste GTX în timp ce doar unul cu mult mai bună performanţă din cauza SLI. Doua link-uri. O să o analiză şi o alta în funcţie de produsul în sine, fiind vândute acum. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=197629 Notă de revizuire este pe un forum de tradus în engleză de la Japonia vedere că iniţial a examinat. Momentan nu sunt alte comentarii pentru acesta fiind faptul că tocmai a ieşit. Desi că se va schimba în curând. http://www.ncixus.com/products/26780/PVT88PYDF4/XFX/ fiind vândute aproape peste tot. Acesta este preţul Am găsit pentru a fi cele mai ieftine în SUA. Doar crezut că acest lucru ar trebui să fie detaşaţi. Se bucura. EDIT: Am uitat să menţionez că aceste carduri grafice sunt primele din lume pentru a sprijini PCI Express 2.0, care este o performanţă impuls pentru a pune pur şi simplu. Acest lucru este compatibil cu mai vechi Placi de baza de asemenea. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
O carte uimitoare.
|
|
|||
|
|||
|
Sper ca vechea mea slot PCI-E doesnt dongrade meu peformance de mult ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Chiar dont GT înţeleagă modul în care pot fi mai bine decât GTS.
stoc care le-a mai mare ceasuri. şi o mai bună textura completaţi rata. thhe 8800gts are o interfaţă de memorie 320bit, dar GT a 256bit. de 8800gt are o memorie de lăţime de bandă mai mică decât 8800gts. i dont înţelege lol. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hard alegere pentru a fi sinceri Necro. De asemenea, GT-a luat 16 (cred) mai multe stream shaders. Ambele aproximativ la acelaşi preţ, de asemenea.
|