![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čerstvé vypnutie horáka prichádza 8800 GT 512 mb GPU. Myslela som, že tento post len v prípade, všetci nevie o tom ešte. Z recenzia je to najlepšie pre vaše tresku Dolac na trh obdobie. Ešte lepšie tresku za Dolac potom 2900 pre. Plní len o niečo menej výkonný pak 8800 GTX a že je to un overclocked. Plus je ľahko výkonom 8800 GTS 640 MB a cena sa pohybuje od $ 240.00 US-$ 280.00 USA. V podstate za cenu, že si môžete kúpiť dve z týchto SLI a ešte ušetriť peniaze len raz, kým GTX s oveľa lepší výkon kvôli SLI. Dve linky. Jeden na recenzi a iný na samotný výrobok je predávaný hned. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=197629 Poznámka preskúmanie je na fóre preložené do angličtiny z Japonska pamiatka, ktorá pôvodne preskúmal. V súčasnosti neexistujú žiadne iné recenze na to, že je to jednoducho vyšlo. Keď to bude čoskoro zmeniť. http://www.ncixus.com/products/26780/PVT88PYDF4/XFX/ bolo predaných takmer všade. To je cena, Zistil som, že to je najlacnejšia v USA. Len si to by malo byť vyslaný. Užiť si. EDIT: Zabudol som spomenúť, že tieto grafické karty sú prvé na svete na podporu PCI Express 2.0, čo je zvýšenie výkonu, aby to jednoducho. To je spätne kompatibilný so staršími motherboardy tiež. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úžasný karty.
| |||
| |||
| Dúfam, že moja stará PCI-E slot doesnt dongrade môj peformance o hodně ... |
|
| |||
| |||
| Naozaj dont pochopiť, ako môže byť GT lepšie ako GTS. zásob je vyššia hodiny. a lepšie textúry miera. thhe 8800gts má 320bit pamäte, ale GT má 256bit. na 8800gt má nižšie pamäťovú šírku pásma ako 8800gts. i dont pochopiť lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pevný voľby, ktoré majú byť úprimný Necro. GT sa tiež dostal 16 (myslím) viac stream shadery. Obe približne rovnakú cenu ako dobre.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| SpeedFan a BFG 8800 GT OC2 512mb Prevádzková teplota | Valdez | Graphics Cards & Monitory | 4 | 22. mája 2009 16:53 |
| BFG 8800 GTS 512 mb | DJ33 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 20. marec 2008 13:40 |
| Koľko pamäte by som mal dostať, a to buď 512mb alebo 1 GB | krashtestdummie | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 24. januára 2008 21:47 |
| 8800GT 512mb oproti 8800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Ktorý je lepší? | Compasky | Graphics Cards & Monitory | 6 | 16. január 2008 16:19 |
| 8800GT 512mb oproti 8800 GTS 614 mb Ktorý je lepší? | Compasky | Graphics Cards & Monitory | 2 | 16. január 2008 04:10 |
| Thread Tools | |
| |