![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Свјежа искључивање пламеник долази 8800 ГТ ГПУ 512МБ. Мислио сам да овај пост овде само у случају свако не зна о томе још. Из рецензије га је најбоље уложених на тржишту периоду. Чак и боље прасак за упасти тада про 2900. Она врши само нешто мање моћне онда 8800 ГТКС и то је то УН оверцлоцкед. Плус се једноставно надмаши је 8800 гтс 640 мб и ценама у распону од $ 240.00 УС-$ 280.00 УС. Углавном за ту цену можете да купите два од та сли их и још више уштеди новац, а само један ГТКС да има много боље перформансе због сли. Два линкови. Један на преглед, а други на производ сама се продао сада. хттп://форумс.вр-зоне.цом/схоутхреад.пхп?т=197629 Напомена прегледу је на форуму преведене на енглески из Јапана призор који изворно прегледао га. Тренутно нема рецензија за њега остале су само да је изашао. Иако ће то ускоро променити. хттп://ууу.нциксус.цом/продуцтс/26780/ПВТ88ПЫДФ4/КСФКС/ продао се готово свуда. То је цена нађе да су најјефтинији у САД-у. Праведан мисао овај би требао бити објављена. Уживати. Едит: Заборавили сте напоменути да ове графичке картице су први у свету који подржавају ПЦИ Експресс 2,0 што је извођење погурати да га једноставно. То је уназад компатибилан са старијим матичним плочама такође. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ан амазинг картице.
| |||
| |||
| Надам се да мој стари ПЦИ-Е слот се донграде мој пеформанце а лот ... |
|
| |||
| |||
| ЈА стварно донт схватити како је ГТ може бити боља од ГТС. залиха има већи сатова. и боље текстуре попуне стопу. тххе 8800гтс има 320бит меморы интерфаце, али је ГТ 256бит. на 8800гт има нижу меморијску пропусност од 8800гтс. ја донт схватити лол. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хард избор бити искрен Нецро. Тхе ГТ је такође добио 16 (мислим) више стреам схадерс. Оба око исто као и цена.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спеедфан и БФГ 8800 ГТ ОЦ2 512МБ Радна температура | Валдез | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 22 мај 2009 16:53 |
| БФГ 8800 ГТС 512МБ | ДЈ33 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 20 март 2008 13:40 |
| Колико РАМ-а би требало да дође, а ни 512МБ или 1 ГБ | красхтестдуммие | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 24 јануар 2008 21:47 |
| 8800ГТ 512МБ вс 8800 Гтс СУПЕРЦЛОЦКЕД ПРЕМА ЕВГА Које је боље? | Цомпаскы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 16 јануар 2008 16:19 |
| 8800ГТ 512МБ вс 8800 ГТС 614мб Које је боље? | Цомпаскы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 16 јануар 2008 04:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |