![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Fresh Off The пальник поставляється 8800 GT 512mb GPU. Я думав, що ця посада тут про всяк випадок все не знаю про це не йде. З відгуків це найкращий віддачу на ринку період. Навіть краще Вибух на Баку, то 2900 Pro. Вона виконує лише трохи менш потужний, то 8800 GTX і що воно ООН розгоні. Плюс він легко перевершує 8800 GTS 640 Мб і складає від цін US $ 240.00-$ 280.00 США. В основному, для цією ціною можна купити два таких SLI них і як і раніше зберегти гроші всього лише над одним GTX маючи набагато кращу продуктивність через SLI. Дві посилання. Один для огляду, а інший сам продукт продається зараз. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=197629 Зверніть увагу на огляд на форум перекладено англійською мовою з поля зору Японії, що спочатку її перегляд. Є в даний час ніякі інші відгуки за цей час, що він тільки що вийшли. Хоча це скоро зміниться. http://www.ncixus.com/products/26780/PVT88PYDF4/XFX/ продаються майже скрізь. Це ціна, яку я знайшов, щоб бути найдешевшим в США. Просто подумав, що це мають бути розміщені. Отримувати задоволення. EDIT: забув згадати, що ці відеокарти є першими в світі, підтримка PCI Express 2.0, який є підвищення продуктивності, просто кажучи. Це зворотна сумісність із материнськими платами і дорослих. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amazing Card.
| |||
| |||
| Я сподіваюся, що мій старий PCI-E слота doesn't dongrade мій собі свободу дій на много ... |
|
| |||
| |||
| Я дійсно розумію, як Dont GT може бути краще, ніж GTS. Фондовий вона має більш високу годинник. і кращу швидкість накладення текстур. thhe 8800GTS 320bit має інтерфейс пам'яті, але GT має 256bit. 8800GT має меншу пропускну здатність пам'яті, ніж 8800GTS. I Dont розумію LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жорсткий вибір, який належить відвертий Necro. GT також отримали 16 (здається) більше шейдерів потік. І приблизно в той же ціною.