![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Im след нова графична карта, поради моя стар x600 не е в състояние да се справи. Im един запален Gamer съм и искам да играя COD4 но получават само 19fps! така му основно unplayable ... Specks на компютър ... Dell измерение 9150 P4 3,4 1gig овен Имам около 100-120 да похарчите! Помощ, моля? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800GTs са горещи точно сега.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI-E така ли? Можете да получите 7900GTX за по-малко от £ 100 сега. Ще направя системата ви приятно разглеждане на останалата част от спекулация. Gaming в 1280x1024? Ако това е така, 7900GT може да бъде по-добре, на GTX ще бъде overkill. Но хей, при тази цена, защо не.
|
| |||
| |||
| Добре, добре Im gamming в 1024x764 ATM, как мога да се провери дали моята дънна платка е съвместима или каквото трябва да направя: P? някаква идея за какво FPS Бих получи всеки, който го има този, създаден по силата на някакъв шанс? ![]() Джеймс благодаря! |
|
| |||
| |||
| Първичната хардуер за по-голямата част от игрите е gpu. В GT и GTX ще ядат COD4 на тази резолюция.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Опа, извинявай. Какво Марка / модел на дънната платка е то? Или, ако сте закупили предварително вграден PC, какво Марка / модел е компютъра?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Когато ви кажа Яжте Надявам се, че средната му toally ще бъде добър ... Неговият един Dell 9150 измерение, освен че съм DONT знаем никакви подробности за дънната платка, има ли нещо, което мога да направя за да намерите вече излиза? |
|
| |||
| |||
| Ооо .. и аз си мислех за получаване това, не сте сигурни, че ако нейната съвместими? http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=927 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Както и да е, Мда на GT или GTX ще работи, но трябва да си осигурите PSU е с 6 пинов PCI-E мощност съединителя като X600 не изисква една. Забравете GTX на тази резолюция, отивам за това. £ 70