![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους, im μετά από μια νέα κάρτα γραφικών λόγω παλιό μου x600 δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Im έντονο και είμαι gamer που θέλουν να παίξουν, αλλά COD4 i get μόνο 19fps! μέχρι τη βάση unplayable ... Κηλίδες των pc ... Dell διάσταση 9150 P4 3,4 1gig ram Έχω περίπου 100-120 να περάσετε! Βοήθεια παρακαλώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800GTs είναι ζεστό τώρα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI-E ναι; Μπορείτε να πάρετε μια 7900GTX για λιγότερο από £ 100 τώρα. Θα κάνει το σύστημά σας όμορφα υπόψη το υπόλοιπο του spec. Παιχνίδια σε 1280x1024; Αν ναι, οι 7900GT μπορεί να είναι καλύτερη, η GTX θα είναι Overkill. Αλλά hey, στην τιμή αυτή, γιατί να μην.
|
| |||
| |||
| Εντάξει, καλά im gamming σε 1024x764 atm, πώς μπορώ να ελέγξω αν η μητρική πλακέτα είναι συμβατή ή ό, τι πρέπει να κάνουμε: p? καμία ιδέα τι FPS θα πάρετε, όποιος έχεις αυτό που έχει συσταθεί με κάθε ευκαιρία; ![]() james χάρη! |
|
| |||
| |||
| Το κύριο υλικό για την πλειονότητα των παιχνιδιών είναι η gpu. Το GT και GTX θα φάτε COD4 σε αυτό το ψήφισμα.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ωχ, λυπάμαι. Τι κάνουν / μοντέλο μητρική πλακέτα είναι; Ή αν έχετε αγοράσει ένα προ-χτισμένο pc, τι κάνουν / μοντέλο είναι το PC;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Όταν λέτε Τρώτε ελπίζω να σημαίνει την toally θα είναι καλό ... Είναι ένα dell διάσταση 9150, εκτός από το ότι i dont ξέρτε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με τη μητρική πλακέτα, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω είναι να βρεθεί έξω; |
|
| |||
| |||
| Ωωω .. και σκεφτόμουν αυτό σχετικά με τη λήψη, δεν βέβαιος εάν η συμβατή όμως; http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=927 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Τέλος πάντων, Ναι το GT ή GTX θα λειτουργήσει, αλλά πρέπει να σας εξασφαλίζει PSU έχει μια 6 pin PCI-E βύσμα όπως το X600 δεν απαιτεί μία. Ξεχάστε το GTX στο εν λόγω ψήφισμα, πάμε για αυτό. £ 70
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Getting νέα κάρτα γραφικών. | Coolyxxx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 7 Δεκ 2008 13:24 |
| Κάρτα γραφικών | jimbo84 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 29 Οκτ 2008 08:44 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| RIP κάρτα γραφικών | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Νοε 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |