![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, nakon što im nove grafičke kartice zbog moje stare x600 nisu mogli pratiti. Im oduševljen sam Gamer i žele igrati COD4 ali sam samo 19fps! pa u osnovi svojih unplayable ... Specks PC ... Dell dimenziju 9150 P4 3,4 1gig ram Imam oko 100-120 potrošiti! Pomoć molim! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800GTs su vruća odmah.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI-e yeah? Možete dobiti 7900GTX za manje od 100 £ sada. Će učiniti vaš sustav lijepo s obzirom na ostatak je špekulacija. Gaming na 1280x1024? Ako je tako, 7900GT bi mogao biti bolji, i GTX će nuklearnog uništenja na mnogo načina. Ali, hej, na toj cijeni, zašto ne.
|
| |||
| |||
| Dobro, dobro im gamming u 1024x764 ATM, kako mogu provjeriti ako je moja matična ploča je kompatibilan ili bilo što mi je potrebno za napraviti: P? bilo koji ideja što bih FPS dobiti, bilo tko je dobio ove postavili nikakve šanse? ![]() james hvala! |
|
| |||
| |||
| Primarna hardvera za većinu igara je GPU. The GT i GTX će jesti COD4 na toj rezoluciji.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ups, ispričavam se. Što učiniti / model matične ploče je to? Ili, ako ste kupili već izgrađeno pc, što čine / model je PC?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Kada reći Jedite Nadam vam znači njegova toally će biti dobra ... Njegova jedna dimenzija Dell 9150, osim što ja dont znati bilo kakve detalje o matičnoj ploči, postoji li nešto što možete učiniti je pronaći vanjska strana? |
|
| |||
| |||
| Ohh .. i sam mislio o dobivanju ovoga, ne znam ali ako je njegov kompatibilni? http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=927 |
|
| |||
| |||
| Ne mogu vjerovati da sam pitao. Te mi je rekao u svom početnom post .... Inače, yup je GT ili GTX će raditi, ali morate biti sigurni da će Vaši PSU ima 6 pin PCI-e power konektor kao X600 ne zahtijeva jedan. Zaboraviti da je GTX u rezoluciji, ići za ovo. £ 70
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Nabavka nove grafičke kartice. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitors | 4 | 7. prosinac 2008 13:24 |
| Grafička kartica | jimbo84 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 29. listopad 2008 08:44 |
| Pomoć s Grafička kartica ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. prosinac 2007 00:33 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |