![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all, im után egy új grafikus kártya miatt öreg X600 nem tudott lépést tartani. Im lelkes játékos vagyok, és meg akarja játszani cod4 de én csak akkor 19fps! ezért alapvetően nem jtszhat ... Foltokat a PC ... Dell dimenzió 9150 P4 3,4 1gig ram Én körülbelül 100-120 költeni! Segíts kérlek! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800GTs meleg van most.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI-E igen? Kaphat 7900GTX kevesebb, mint 100 £ most. Fogja tenni a rendszert, szépen figyelembe véve a többi spec. Játék az 1280x1024? Ha igen, a 7900GT jobb lenne, a GTX lesz túlzás. De hé, hogy ez az ár, miért nem.
|
| |||
| |||
| Oké, jól gamming im in 1024x764 atm, hogyan lehet ellenőrizni, ha az alaplap kompatibilis, vagy amit csak kell tennem: p? minden olyan elképzelést, hogy milyen lenne FPS i get akárki kapott ez által létrehozott esélye? ![]() köszönet James! |
|
| |||
| |||
| Az elsődleges hardver többsége játékok a GPU. A GT és GTX fog enni cod4 at is.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Jaj, bocsánat. Milyen márka / modell alaplap van? Vagy ha már vettem egy előre elkészített pc, milyen márka / modell a számítógéphez?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ha mondjuk Eat Remélem azt jelenti, hogy toally lesz jó ... Ez egy dell dimenzió 9150, eltekintve attól, hogy én dont tud részleteket az alaplapon, van valami, amit tehetek, hogy nincs? |
|
| |||
| |||
| Ohh .. És arra gondoltam, ez körülbelül szerzés, nem biztos, hogy kompatibilis igaz? http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=927 |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Mindegy, yup a GT vagy GTX fog dolgozni, de azt, hogy biztosítani kell a PSU egy 6 tűs PCI-E csatlakozót, mint a hatalom X600 nem igényel egy. Felejtsd el a GTX az az állásfoglalás, akkor a ez. £ 70
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Grafikus kártya | jimbo84 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| RIP grafikus kártya | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. november 2007 16:31 |
| Téma eszközök | |
| |