![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם IM אחרי כרטיס מסך חדש עקב x600 הישן שלי לא היה יכול להחזיק מעמד. Im נלהב של gamer ו AM המעוניין לשחק COD4 אבל אני רק מקבל 19fps! אז את בעצם unplayable ... Specks של PC ... Dell מימד 9150 P4 3.4 1gig ראם יש לי בערך 100-120 לבלות! עזרה בבקשה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם 8800GTs חם עכשיו.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI-E כן? אתה יכול לקבל 7900GTX עבור פחות מ 100 £ עכשיו. תעשה את המערכת יפה בהתחשב שאר spec. משחקים ב 1280x1024? אם כן, על 7900GT יכול להיות טוב יותר, את GTX יהיה overkill. אבל היי, באותו מחיר, למה לא.
|
| |||
| |||
| טוב, ובכן IM gamming ב ATM 1024x764, איך אני יכול לבדוק אם הוא תואם את לוח האם או מה אני צריך לעשות: P? יש לך מושג מה הייתי מקבל FPS, מישהו חייב להגדיר את זה בכל הזדמנות? ![]() תודה ג 'יימס! |
|
| |||
| |||
| עיקר החומרה עבור רוב המשחקים הוא gpu. ה GT ו GTX יהיה לאכול COD4 באותה החלטה.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אופס, סליחה. מה לעשות / מודל לוח האם הוא זה? או אם כבר קנו מראש בנוי PC, מה לעשות / הדגם הוא PC?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| כאשר אתה אומר אני מקווה שאתה תאכל את מתכוונת toally הולך להיות טוב ... Its a Dell מימד 9150, חוץ מזה אני יודע dont פרטים כלשהם על לוח האם, האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למצוא את זה? |
|
| |||
| |||
| אוו .. וכן חשבתי על זה להגיע, לא בטוח אם את תואמת למרות? http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=927 |
|
| |||
| |||
| אני לא מאמינה כי שאלתי. אמרת לי את ההודעה הראשונית .... בכל מקרה, את Yup GT או GTX יעבוד אבל אתה צריך להבטיח את PSU יש 6 PIN PCI-E כוח מחבר כמו X600 אינו מחייב אחד. שכח GTX באותה החלטה, לכו על זה. £ 70
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| איך כרטיס מסך חדש. | Coolyxxx | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 7 דצמבר 2008 13:24 |
| כרטיס מסך | jimbo84 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 29 אוקטובר 2008 08:44 |
| עזרה עם כרטיס מסך ..... | CrazyAce | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -10 דצמבר 2007 00:33 |
| RIP כרטיס המסך | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th נובמבר 2007 16:31 |
| שרשרת כלים | |
| |