![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hello all, im po nowej karty graficznej ze względu na moje stare X600 nie była w stanie nadążyć.
Im żywo jestem graczem i chcących grać COD4 ale tylko 19fps! tak jej zasadniczo niemożliwe ... Specks PC ... Dell wymiar 9150 P4 3.4 1gig barana Mam około 100-120 spędzić! Help please! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
8800GTs are hot right now.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PCI-E tak?
Możesz pobrać 7900GTX mniej niż £ 100 obecnie. Czy to twój system ładnie rozważa pozostałej części spec. Gra w 1280x1024? Jeśli tak, 7900GT może być wyższy, GTX będzie Overkill. Ale hej, po tej cenie, dlaczego nie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobrze, dobrze im Gamming w 1024x764 atm, jak mogę sprawdzić czy moja płyta główna jest kompatybilna lub bez i trzeba zrobić: P? jakiś pomysł co FPS chciałbym dostać każdy dostał ten ustanowiony przez jakiekolwiek szanse?
![]() thanks james! |
|
|
|||
|
|||
|
Podstawowego sprzętu dla większości gier jest GPU.
W GT i GTX będzie jeść COD4 w tej rezolucji.
|
|||
|
|||
|
Ups, przepraszam.
Jakie marki / modelu płyty głównej to jest? Albo jeśli kupił prekompilowanych szt., co Marka / model komputera?
|
|||
|
|||
|
Kiedy mówisz Eat Mam nadzieję, że jego średnia toally będzie dobry
... Jego wymiar DELL 9150, poza tym ja dont znać żadnych szczegółów na temat płyty głównej, jest coś mogę zrobić, aby znaleźć się na zewnątrz?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ohh .. Pomyślałem o uzyskanie tego, jeśli nie masz pewności, choć jej kompatybilne? http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=927
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Anyway, yup w GT lub GTX będzie działał, ale musisz upewnić PSU ma 6 pinowe PCI-E wtyczki jak X600 nie wymaga jeden. Zapomnij o GTX w tej rezolucji, przejdź do to. £ 70