![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor, IM, după o nouă placă grafică din cauza mea vechi x600 nu a fost capabil să ţină pasul. Im un gamer şi sunt dornici care doresc să joace COD4 dar i numai 19fps! deci, practic sa unplayable ... Specks de PC-ul ... Dell dimensiune 9150 P4 3.4 1gig RAM Am aproximativ 100-120 de a petrece! Ajutor va rog?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800GTs sunt fierbinte acum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI-E, da? Puteti obtine un 7900GTX de mai puţin de £ 100 acum. Va face în sistemul dumneavoastră frumos considerând restul de spec.. Gaming la 1280x1024? Dacă da, de 7900GT ar putea fi mai bine, de GTX va fi nejustificată. Dar, hei, la acest preţ, de ce nu.
|
| |||
| |||
| Bine, bine im gamming în 1024x764 atm, cum pot verifica dacă-mi placa de bază este compatibil sau ce am nevoie pentru a face: p? nici o idee despre ceea ce i-ar lua FPS, oricine are acest set de vreo sansa? ![]() multumesc james! |
|
| |||
| |||
| Principalul hardware pentru majoritatea jocurilor este GPU. De GT si GTX va mânca COD4 la care rezoluţie.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Oops, ne pare rău. Ce marca / model de placa de bază este? Sau, dacă le-aţi cumpărat o pre-construit PC, ceea ce face / model este PC-ul?
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Când spui Mănâncă Sper sa-ti spun sa toally va fi bine ... Are o dimensiune Dell 9150, în afară de faptul că i dont know orice detalii cu privire la placa de bază, este ceva ce pot face este de a găsi-o? |
|
| |||
| |||
| Ohh .. si ma gandeam despre acest lucru, nu sunt sigur dacă este compatibil cu toate că ei? http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=927 |
|
| |||
| |||
| Citat:
Oricum, Yup de GT sau GTX va funcţiona, dar ai nevoie pentru a vă asigura PSU a 6-a PIN PCI-E conector putere ca X600 nu are nevoie de unul. Uita de GTX la care rezoluţie, du-te pentru acesta. £ 70