![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, након што им нове графичке картице због моје старе кс600 нису могли пратити. Им одушевљен сам Гамер и желе играти ЦОД4 али сам само 19фпс! па у основи својих унплаыабле ... Спецкс ПЦ ... Делл димензију 9150 П4 3,4 1гиг рам Имам око 100-120 потрошите! Помоћ молим! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800ГТс су врућа одмах.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПЦИ-е ыеах? Можете добити 7900ГТКС за мање од £ 100 сада. Ће учинити ваш систем лепо с обзиром на остатак је шпекулација. Гаминг на 1280кс1024? Ако је тако, 7900ГТ би могао бити бољи, и ГТКС ће нуклеарног уништења на много начина. Али, хеј, на тој цени, зашто не.
|
| |||
| |||
| Добро, добро им гамминг у 1024кс764 АТМ, како могу проверити ако је моја матична плоча је компатибилан или било шта ми је потребно за направити: П? било који идеја што бих ФПС добити, било ко је добио ове поставили никакве шансе? ![]() Џејмс хвала! |
|
| |||
| |||
| Примарна хардвера за већину игара је ГПУ. Тхе ГТ и ГТКС ће јести ЦОД4 на тој резолуцији.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Упс, извињавамо се. Шта учинити / модел матичне плоче је то? Или, ако сте купили већ изграђено пц, што чине / модел је ПЦ?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Када рећи Једите Надам вам значи његова тоаллы ће бити добра ... Његова једна димензија Делл 9150, осим што ја донт знати било какве детаље о матичној плочи, постоји ли нешто што можете да урадите је открити страна? |
|
| |||
| |||
| Охх .. и сам мислио о добијању овог, не знам али ако је његов компатибилни? хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...=56&субцат=927 |
|
| |||
| |||
| Не могу веровати да сам питао. Те ми је рекао у свом почетном пост .... Иначе, Ыуп је ГТ или ГТКС ће радити, али морате бити сигурни да ће Ваши псу има 6 пин ПЦИ-е поуер конектор као Кс600 не захтева један. Заборавити да је ГТКС у резолуцији, ићи за ово. £ 70
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Набавка нове графичке картице. | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 7 децембар 2008 13:24 |
| Графичка картица | јимбо84 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 29 октобар 2008 08:44 |
| Помоћ са Графичка картица ..... | ЦразыАце | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10 децембар 2007 00:33 |
| РИП графичком картицом | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 новембар 2007 16:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |