![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім, їм після нової відеокарти з-за моєї старої X600 не в змозі йти в ногу. Im живий гравець, і я бажаючим грати в COD4, але я тільки отримати 19fps! тому її неможливо відтворити основному ... Крупинки шт ... Dell Dimension 9150 P4 3,4 1gig RAM У мене є близько 100-120 витрачати! Допомога будь ласка!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800GTS гарячі прямо зараз.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI-E Так? Ви можете отримати 7900GTX за менш ніж £ 100 зараз. Зробить ваш система добре розгляді інших Spec. Гра на 1280x1024? Якщо це так, 7900GT було б краще, GTX буде зайвим. Але погода, за цією ціною, то чому.
|
| |||
| |||
| Добре, добре їм Gamming 1024x764 в банкоматі, як я можу перевірити, якщо мої плати сумісні або що потрібно робити: P? будь-яку ідею, що FPS я хотів би отримати, кожен отримав цю створений якийсь шанс? ![]() Завдяки Джеймс! |
|
| |||
| |||
| Первинна апаратних засобів для більшості ігор в ГПУ. GT і GTX будуть їсти COD4 на цю резолюцію.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ой, вибачте. Якої марки / моделі материнських плат це? Або, якщо ви купили готовий комп'ютер, який марці / моделі ПК?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Коли ви говорите Їжте Я сподіваюся, що ви на увазі її toally буде гарним ... Її Dell Dimension 9150, крім того Dont я знаю, ніяких подробиць про материнську плату, чи є щось я можу зробити, щоб знайти поза? |
|
| |||
| |||
| Ohh .. а я думав про отримання цього, не впевнений, якщо його хоч сумісні? http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=927 |
|
| |||
| |||
| Я не можу повірити, що я просив. Ви повідомили мені у своєму первісному пост .... В усякому разі, Yup GT або GTX буде працювати, але ви повинні забезпечити ваш блок живлення має 6 Pin PCI-E роз'єму живлення як X600 не вимагає її. Забудьте GTX на цю резолюцію, йти за цей. £ 70
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |