![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей, IM търсите добра графична карта за новия ми компютър, който игрални IM сграда, Имам нужда един, който е съвместим с тази платка: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 Onboard Аудио ATX Всеки, който има някакви идеи? Kane. ОУ ми кажете ако имате нужда от повече информация. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте Кейн, какъв бюджет разполагате? и ще искате да има DX10?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| бюджета си за картата е около £ 300 и DX10 би било за предпочитане. благодаря за отговор:) Kane. |
|
| |||
| |||
| Lol и какъв процесор и монитора ще ви се използва? забравих да попитам последно време:)
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Intel Core 2 Duo E6600 (2,4 GHz) Socket 775 FSB1066 4MB кеш - процесор Hyundai ImageQuest N220W А-22 "широкоекранен LCD монитор - монитор :) |
|
| |||
| |||
| Мисля, че вашият монитор е роден резолюция от 1680 x 1050, така че аз ще отида за това Тук на EBay го 8800GTS 640mb или Това го 2900xt 512MB Те двете пейки около същото и с новите драйвери, които да бъдат пуснати за 2900 просто да става по-добър
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ОК благодаря за информацията:) |
|
| |||
| |||
| Няма проблеми:) Трябва да изчакате, докато Алекс идва по-късно, което е друг модератор, така че той може да ви даде второ мнение;)
|
| |||
| |||
| ОК и благодаря за помощта все пак |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм в общо споразумение с SW Като се има предвид резолюция на екрана (и цитира CPU) един 640mb GTS или 2900xt са най-добрите кандидати.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Първи новите графични карти. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 4 | 7 Декември 2008 13:24 |
| Графична карта | jimbo84 | Графика на карти & Монитори | 4 | 29 Окт 2008 08:44 |
| Помощ с графична карта ..... | CrazyAce | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Дек 2007 00:33 |
| RIP графични карти | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 11 ноември 2007 16:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |