![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hey, im hledají dobrou grafickou kartu pro mé nové herní PC, im budovy, Potřebuju ten, který je kompatibilní s touto základní deskou: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 na desce Audio ATX Každý, kdo má nějaké názory? Kane. PS řekni mi, jestli už budete potřebovat informace. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Kane, jaký máte rozpočet? a budete chtít mít DX10?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| můj rozpočet za kartu se pohybuje kolem 300 liber a DX10 by byly vhodnější. díky za odpověď:) Kane. |
|
| |||
| |||
| Lol a jaký typ procesoru a monitoru budete používat? zapomněl zeptat minule:)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Intel Core 2 Duo E6600 (2,4 GHz) Socket 775 FSB1066 4MB. Cache - Processor Hyundai ImageQuest N220W-22 "širokoúhlý LCD Monitor - Monitor :) |
|
| |||
| |||
| Myslím, že monitor má nativní rozlišení 1680 x 1050, takže bych jít na tuto Tady na eBay je 8800GTS 640mb nebo Tento to 2900XT 512mb Oba lavice přibližně stejné a nové ovladače, které udržují propuštění do 2900 je stále lepší
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok díky za informace:) |
|
| |||
| |||
| Žádný problém:) Měli byste počkat, až přijde na pozdější Alex, který je jiný moderátor, takže se vám může dát druhý názor;)
|
| |||
| |||
| ok tak díky za pomoc stejně |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem v celkové dohodě s SW S ohledem na rozlišení obrazovky (a citoval cpu) GTS 640 mb nebo 2900XT jsou vaše nejlepší kandidáty.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Získání nové grafické karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. prosince 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. říjen 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických karet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. prosince 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. listopadu 2007 16:31 |
| Thread Nástroje | |
| |