![]() |
|
| |||
| |||
| Hey, im ψάχνει για μια καλή κάρτα γραφικών για το νέο μου PC gaming που im κτιρίου, Θέλω ένα που να είναι συμβατή με αυτή την μητρική πλακέτα: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 Εποχούμενες Audio ATX Όποιος έχεις καμιά ιδέα; Kane. PS να μου πείτε αν χρειάζεστε πια πληροφορίες. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Kane, τι είδους προϋπολογισμό σας; και θα θέλετε να έχει DX10;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| προϋπολογισμός μου για την κάρτα είναι περίπου £ 300 και DX10 θα ήταν προτιμότερο. ευχαριστώ για την απάντηση:) Kane. |
|
| |||
| |||
| Lol και τι είδους επεξεργασία θα σας παρακολουθεί και να χρησιμοποιείτε; ξέχασε να ζητήσει από την τελευταία φορά:)
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Intel Core 2 Duo E6600 (2.4GHz) Socket 775 FSB1066 4MB Cache - Επεξεργαστής Hyundai ImageQuest N220W A-22 "Widescreen LCD Monitor - Οθόνη :) |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι η οθόνη σας έχει μια αυτόχθονα ψήφισμα του 1680 x 1050, γι 'αυτό θα πάμε για αυτό Εδώ σχετικά με το eBay ένα 8800gts 640mb ή Αυτό μια 2900xt 512MB Και οι δύο πάγκος γύρω από το ίδιο και με τους νέους οδηγούς που κρατούν για να κυκλοφορήσει το 2900, απλώς και μόνο να διατηρήσουν την καλύτερη
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες:) |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα:) Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι Αλεξ έρχεται για αργότερα ένα άλλο που είναι Moderator, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας δώσει μια δεύτερη γνώμη?)
|
| |||
| |||
| ok ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά ούτως ή άλλως |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι απολύτως σύμφωνος με SW Λαμβάνοντας υπόψη το ψήφισμα της οθόνης (και οι εισηγμένες CPU) ένα 640mb GTS ή η 2900xt είναι η καλύτερη υποψηφιότητα.