![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, IM tražite dobru grafiku karticu za moj novi gaming računalo koje im zgrade, Trebam onu koja je kompatibilna s ovim matične ploče: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 Onboard Audio ATX Bilo tko je dobio bilo koji ideja? Kane. PS Recite mi ako vam treba više informacija. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Kane, kakvu budžet imate? i da će ga želite imati DX10?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| moj proračun za kartice je oko £ 300 i DX10 bi bilo poželjno. hvala za odgovaranjem:) Kane. |
|
| |||
| |||
| Lol i kakva procesor i monitor će vam se koriste? Zaboravila pitati zadnje vrijeme:)
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Intel Core 2 Duo E6600 (2.4ghz) Socket 775 FSB1066 4MB Cache - Processor Hyundai ImageQuest N220W A-22 "widescreen LCD Monitor - Monitor :) |
|
| |||
| |||
| Mislim da je vaš monitor ima native rezolucija 1680 x 1050, tako da bi za ovu Ovdje na eBay ga 8800gts 640mb ili Ovo nje 2900xt 512MB Oni su oboje klupa oko istog i sa novim vozačima da drže se za 2900 izdana samo držati uzimajući bolji
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok hvala za informaciju:) |
|
| |||
| |||
| Nema problema:) Trebali bi pričekati dok Alex kasnije dolazi na koji je još jedan moderator, pa on vam može dati mišljenje drugog;)
|
| |||
| |||
| ok hvala za dobro pomaže anyway |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam u dogovoru s ukupno SW obzirom razlučivost zaslona (i CPU kotiranim) a 640mb GTS ili 2900xt su svoje najbolje kandidate.