![]() |
|
| |||
| |||
| היי, im מחפש כרטיס גרפי טוב למחשב המשחקים החדשות שלי כי הבניין IM, אני צריך אחד התואמת האם זה: Asus P5N-E 650i SLI Socket 775 ATX Onboard אודיו כל אחד יש לך רעיונות? Kane. נ.ב. תגיד לי אם אתה צריך עוד מידע. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי קין, איזה תקציב יש לך? ויהיה מעוניין בכך יש DX10?
|
| |||
| |||
| התקציב שלי לכרטיס הוא בסביבות £ 300 ו DX10 עדיף. תודה על מענה:) Kane. |
|
| |||
| |||
| Lol ואיזה סוג של מעבד המסך תהיה באמצעות? שכחתי לשאול בפעם האחרונה:)
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| Intel Core 2 Duo E6600 (2.4GHz) Socket 775 FSB1066 4MB מטמון - מעבד יונדאי ImageQuest-N220W 22 "LCD Monitor - מוניטור :) |
|
| |||
| |||
| אני חושב שלך יש צג ברזולוציה יליד 1680 x 1050, אז הייתי הולך על זה כאן ב eBay זה 8800GTS 640mb או זה זה 2900xt 512MB שניהם הספסל סביב אותו עם נהגים חדשים כי לשמור ששוחרר עבור 2900 זה פשוט לא מפסיק להשתפר
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| OK תודה על המידע:) |
|
| |||
| |||
| אין בעיה:) אתה צריך לחכות עד אלכס מגיע מאוחר יותר על מי הוא מנחה אחר, ולכן הוא יכול לתת לך חוות דעת שנייה;)
|
| |||
| |||
| אישור טוב בכל מקרה תודה שעזרת |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני בהסכם הכולל עם מע בהתחשב את הרזולוציה של המסך (ואת מצוטט CPU) GTS 640mb או 2900xt הם המועמדים הטובים ביותר שלך.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| איך כרטיס מסך חדש. | Coolyxxx | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 7 דצמבר 2008 13:24 |
| כרטיס מסך | jimbo84 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 29 אוקטובר 2008 08:44 |
| עזרה עם כרטיס מסך ..... | CrazyAce | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -10 דצמבר 2007 00:33 |
| RIP כרטיס המסך | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th נובמבר 2007 16:31 |
| שרשרת כלים | |
| |