![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey, im looking for geros grafikos plokštę į savo naują žaidimų kompiuterio, kad jiems pastatas, Man reikia vieno, kuris yra suderinamas su šiuo plokštė: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 Onboard Audio ATX Anyone got any ideas? Kane. PS Papasakok man, jei jums reikia anymore informacija. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Kane, kokios biudžeto turite? ir norite jį turėti DX10?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Mano biudžetas kortelė yra maždaug £ 300 ir DX10 bus geriau. Ačiū už atsakymus:) Kane. |
|
| |||
| |||
| Lol ir kokia procesoriaus ir stebėti jūs naudojate? pamiršau paklausti paskutinį kartą:)
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Intel Core 2 Duo E6600 (2.4GHz) Socket 775 FSB1066 4MB Cache - procesoriaus Hyundai ImageQuest N220W-22 "Widescreen LCD Monitor - monitorius :) |
|
| |||
| |||
| Stebėti Manau jūsų yra gimtoji rezoliucija 1680 x 1050, tai norėčiau eiti šiuo Čia eBay jį 8800GTS 640MB arba Šitas ji 2900xt 512mb Jie abu stendo maždaug tuo pačiu ir naujas tvarkykles, kad nuolat būtų išleistas 2.900 jį tiesiog išlaikyti vis geriau
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū už informaciją:) |
|
| |||
| |||
| Ne problema:) Turite palaukti, kol Aleksas ateina vėliau kas kitas moderatorius, todėl jis gali duoti jums antrasis nuomonę;)
|
| |||
| |||
| Gerai, gerai ačiū už pagalbą bet kokiu atveju |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš viso susitarimo su SW Atsižvelgiant į ekrano rezoliucija (ir CPU kotiruojamas) 640MB GTS arba 2900xt yra jūsų geriausi kandidatai.