![]() |
|
| |||
| |||
| Hey, im looking uz labas grafikas karte manu jauno spēļu datoru, im ēka, Man vajag vienu, kas ir saderīgas ar šo mātesplati: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 Onboard Audio ATX Kāds got any ideas? Kane. PS pasakiet man, ja jums vairs informācija. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Kane, kāda veida budžeta jums ir? un Jūs vēlaties to ir DX10?
|
| |||
| |||
| manu budžetu karte ir apmēram £ 300 un DX10 būtu ieteicams. Paldies par atbildēm:) Kane. |
|
| |||
| |||
| Lol un kāda veida procesoru un uzraudzīt jūs izmantojat? aizmirsu uzdot pēdējo reizi:)
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Intel Core 2 Duo E6600 (2.4GHz) Socket 775 FSB1066 4MB Cache - Procesors Hyundai ImageQuest N220W-22 "Widescreen LCD Monitor - Monitor :) |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka jūsu monitors native izšķirtspēju 1680 x 1050, tāpēc es gribētu iet uz šo Šeit eBay tā 8800gts 640mb vai Šis tai 2900XT 512mb Viņi gan sola aptuveni vienādi un ar jauniem vadītājiem, kas uztur laišanas 2.900 tā tikai turēt kļūst labāk
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok paldies par informāciju:) |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu:) Jums jāgaida līdz Alex iedegas vēlāk, kam ir cits moderators, un viņš var jums otru atzinumu;)
|
| |||
| |||
| Labi, labi paldies par palīdzību vienalga |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu kopā vienojoties ar SW Ņemot vērā rezolūciju ekrāns (un CPU citēto) 640mb GTS un 2900XT ir jūsu labākie kandidāti.