![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, im caut un bun grafică pentru noua mea carte de jocuri PC pe care im clădire, Am nevoie de unul care este compatibil cu aceasta placa de bază: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 ATX audio de la bord Oricine-ai nici o idee? Kane. PS Spune-mi dacă mai aveţi nevoie de informaţii. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Kane, ce fel de buget ai? si va doriti ca acestea să aibă DX10?
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| bugetul meu pentru carte este în jur de £ 300 şi DX10 ar fi de preferat. Vă mulţumim pentru a răspunde:) Kane. |
|
| |||
| |||
| Lol si ce fel de procesor şi monitor vă va fi folosind? uitat să întreb ultimul timp:)
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Intel Core 2 Duo E6600 (2.4ghz) Socket 775 FSB1066 4MB Cache - Procesor Hyundai ImageQuest N220W-A 22 "Widescreen LCD Monitor - Monitor :) |
|
| |||
| |||
| Cred că monitorul are o rezoluţie nativă de 1680 x 1050, aşa că s-ar fi pentru acest Aici pe eBay un 8800gts 640mb sau Acesta un 2900xt 512MB Ei ambele banc de aproximativ la fel şi cu noi drivere care ţine de a fi puse în 2900 ea chiar a păstra achiziţie mai bine
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok multumesc pentru informatii:) |
|
| |||
| |||
| Nici o problema:) Va trebui să aşteptaţi până când Alex vine mai târziu, pe care este un alt moderator, asa ca iti poate da un al doilea aviz;)
|
| |||
| |||
| ok bine multumesc pentru ajutor oricum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt în total acord cu SW Având în vedere rezoluţia de ecran (şi CPU citat) o 640mb GTS sau 2900xt dvs. sunt cele mai bune candidaţi.
![]() |
|
| Marcaje |