![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, im hľadajú dobrú grafickú kartu pre môj nový herný PC im, že budova, Potřebuji ten, ktorý je kompatibilný s touto základnou doskou: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 Palubný Audio ATX Každý, kto má nejaké názory? Kane. PS povedzte mi, jestli je potreba ešte informácie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Kane Aký máte rozpočet? a budete chcieť mať DX10?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| môj rozpočet za kartu sa pohybuje okolo 300 libier a DX10 by bolo vhodnejšie. vďaka za odpoveď:) Kane. |
|
| |||
| |||
| Lol a aký typ procesora a monitoru budete používať? zabudli opýtať minule:)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Intel Core 2 Duo E6600 (2.4GHz) Socket 775 FSB1066 4MB. Cache - Procesor Hyundai ImageQuest N220W-A 22 "širokouhlý LCD Monitor - Monitor :) |
|
| |||
| |||
| Myslím, že váš monitor má natívne rozlíšenie 1680 x 1050, tak som šla za týmto Tady na eBay je 8800gts 640MB alebo Tento to 2900xt 512mb Oba lavicového zhruba rovnaké a nové ovládače, ktoré boli uvoľnené držať za 2900 ju len držať stále lepší
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok vďaka za informácie:) |
|
| |||
| |||
| Žiaden problém:) Mali by ste počkať, až príde na neskôr Alex, ktorý je iný moderátor, takže vám druhý názor;)
|
| |||
| |||
| ok tak vďaka za pomoc rovnako |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som v celkovej dohode s SW Vzhľadom na rozlíšenie obrazovky (a cpu citovanej) a GTS 640 mb alebo 2900xt sú vaše najlepšie kandidátov.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Získanie novej grafickej karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. decembra 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických kariet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. decembra 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. novembra 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |