![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, ИМ тражите добру графику картицу за мој нови гаминг рачунар које им зграде, Требам ону која је компатибилна са овим матичне плоче: Асус П5Н-Е сли 650и соцкет 775 Онбоард Аудио АТКС Било ко је добио било који идеја? Кане. ПС Реците ми ако вам треба више информација. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Кане, какву буџет имате? и да ће га желите имати ДКС10?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| мој буџет за картице је око 300 £ и ДКС10 би било пожељно. хвала за одговорити:) Кане. |
|
| |||
| |||
| Лол и каква процесор и монитор ће вам се користе? Заборавила питати задње време:)
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Интел Цоре 2 Дуо Е6600 (2.4гхз) соцкет 775 ФСБ1066 4МБ Цацхе - Процессор Хыундаи ИмагеКуест Н220У А-22 "уидесцреен ЛЦД Монитор - Монитор :) |
|
| |||
| |||
| Мислим да је ваш монитор има нативе резолуција 1680 кс 1050, тако да би за ову Овде на еБаы га 8800гтс 640мб или Ово ње 2900кст 512МБ Они су обоје клупа око истог и са новим возачима да држе се за 2900 издата само држати добивање бољи
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ок хвала за информацију:) |
|
| |||
| |||
| Нема проблема:) Требало би сачекати док Алекс касније долази на који је још један модератор, па он вам може дати мишљење другог;)
|
| |||
| |||
| ок хвала за добро помаже Аныуаы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам у договору са укупно СУ обзиром резолуција екрана (и ЦПУ котираним) а 640мб ГТС или 2900кст су своје најбоље кандидате.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Набавка нове графичке картице. | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 7 децембар 2008 13:24 |
| Графичка картица | јимбо84 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 29 октобар 2008 08:44 |
| Помоћ са Графичка картица ..... | ЦразыАце | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10 децембар 2007 00:33 |
| РИП графичком картицом | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 новембар 2007 16:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |