![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, І. шукаєте хорошу відеокарту для мого нового ігрового ПК, що їм будівлі, Мені потрібна одна, сумісний з цієї материнської плати: ASUS P5N-E SLI 650i Socket 775 ATX Інтегрований звук Кого-небудь є будь-яка ідея? Кейн. PS скажіть мені, якщо Вам потрібно більше інформації. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Кейн, який бюджет у вас є? і ви хочете його мати DX10?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| мій бюджет на карті складає близько £ 300 і DX10 буде кращим. Спасибо за ответ:) Кейн. |
|
| |||
| |||
| Lol і який процесор і моніторингу ви будете використовувати? забув запитати останнім часом:)
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Intel Core 2 Duo E6600 (2,4 ГГц) Socket 775 FSB1066 4MB Кеш - процесор Hyundai ImageQuest N220W-22 "широкоформатний РК-монітор - Монітор :) |
|
| |||
| |||
| Я думаю, ваш монітор має стандартну роздільну здатність 1680 x 1050, так що я б для цього Тут на eBay він 8800GTS 640MB або Цей вона 2900XT 512mb Вони обидва лавці біля Те саме і з новими драйверами, які тримають бути випущена на 2900 це просто тримати стає краще
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| ОК дякую за інформацію:) |
|
| |||
| |||
| Немає проблем:) Ви повинні почекати, поки йде на Алекса, який пізніше інша Модератор, так що він може дати вам другого думку;)
|
| |||
| |||
| ОК також дякує за допомогу в будь-якому разі |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я в повній згоді з З беручи до уваги резолюцію екрана (і процесор цитується) GTS 640MB або 2900XT ваші найкращі кандидати.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |