по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Нови графични карти Помощ

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти ноември 2007, 15:04
Член Група

Здравейте, това е първият ми пост тук и ми компютър се нуждае от нова графична карта. Проблемът е, аз имам никакъв представа кой да отида. Искам добра карта под £ 100, които биха могли да тичам MTW2 и FSX и графики на високи настройки. (MTW2 в момента е много нервен по битки.) DONT аз искам да имам за ъпгрейд нещо друго в моя компютър, като PSU. компютъра ми е HP - Compaq Presario SR1619UK. Всеки помогна?
Old 9-ти ноември 2007, 15:24
Номер на групата

Здрасти Макс.

На първо място, вие ще трябва да се удвои за оплождане във вашия компютър. 512MB почти не е достатъчно, за да тичам XP и дивеч, особено на FSX. Вие искате друга 512MB DDR400 CL3 овен.

Както сте се пускат в 1280x1024 резолюция (и вие се нуждаете от AGP карта) Бих препоръчате 7600gs. Бих се препоръча по-висока spec'd картата, но вие вероятно ще дойде жетварка като PSU не предлага достатъчно мощност и усилватели и също не разполага с 6-пинов PCI-E конектор за по-мощни карти. И като ви състояние, вие не искате да промените нещо друго.

Тази карта е също добър баланс за процесора, което имаш.

Clicky

Не забравяйте да изключите борда графика при инсталацията.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 9-ти ноември 2007, 15:34
Член Група

Благодаря за съвета Алекс,

малтретирането не забравяйте да проверите това, аз delt с овен известно време назад беше ужасно LOL, но все пак наздраве
Old 9-ти ноември 2007, 15:36
Номер на групата

Няма проблем. Пост обратно, ако имате нужда от нещо друго, или да споделите с нас как сте се погрижили за.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc