![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, това е първият ми пост тук и ми компютър се нуждае от нова графична карта. Проблемът е, аз имам никакъв представа кой да отида. Искам добра карта под £ 100, които биха могли да тичам MTW2 и FSX и графики на високи настройки. (MTW2 в момента е много нервен по битки.) DONT аз искам да имам за ъпгрейд нещо друго в моя компютър, като PSU. компютъра ми е HP - Compaq Presario SR1619UK. Всеки помогна? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти Макс. На първо място, вие ще трябва да се удвои за оплождане във вашия компютър. 512MB почти не е достатъчно, за да тичам XP и дивеч, особено на FSX. Вие искате друга 512MB DDR400 CL3 овен. Както сте се пускат в 1280x1024 резолюция (и вие се нуждаете от AGP карта) Бих препоръчате 7600gs. Бих се препоръча по-висока spec'd картата, но вие вероятно ще дойде жетварка като PSU не предлага достатъчно мощност и усилватели и също не разполага с 6-пинов PCI-E конектор за по-мощни карти. И като ви състояние, вие не искате да промените нещо друго. Тази карта е също добър баланс за процесора, което имаш. Clicky Не забравяйте да изключите борда графика при инсталацията.
|
| |||
| |||
| Благодаря за съвета Алекс, малтретирането не забравяйте да проверите това, аз delt с овен известно време назад беше ужасно LOL, но все пак наздраве |
|
| |||
| |||
| Няма проблем. Пост обратно, ако имате нужда от нещо друго, или да споделите с нас как сте се погрижили за.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |