![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, tohle je můj první příspěvek sem a moje PC je třeba vyvinout novou grafickou kartu. Problém je, nemám představu, která z nich dostat. Chci dobrou kartu za 100 liber, které by mohly běžet MTW2 a FSX i pro vysoké nastavení grafiky. (MTW2 je v současné době je velmi nervózní z bitvy.) I dont chcete upgradovat cokoli jiného v mém počítači jako PSU. můj počítač HP - Compaq Presario SR1619UK. Každý, kdo pomůže? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Maxi. Za prvé, vy budete muset zdvojnásobit RAM v počítači. 512mb není zdaleka nestačilo spustit XP a hry, zejména na FSX. Chceš jiné 512mb DDR400 CL3 ram. Jak máte v rozlišení 1280x1024 (a potřebujete AGP karty) bych doporučit 7600gs. Já bych doporučit nějakou vyšší spec'd kartou, ale budete asi seknout sebou jako váš PSU nenabízí dostatek příkonu a zesilovačů a také nemá 6 pin PCI-e konektor pro výkonnější karty. A jak vám stát, že nechcete měnit nic jiného. Tato karta je také dobrou bilanci na cpu máte. Clicky Nezapomeňte vypnout grafiku na palubě při instalaci.
|
| |||
| |||
| díky za radu alex, nemocné ověřte si to, i delt s ram chvíli zpět lol to bylo hrozné, ale stejně nazdraví |
|
| |||
| |||
| Žádný problém. Příspěvek zpět, pokud budete potřebovat něco jiného, nebo nám dejte vědět, jak jste se dostal on.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Získání nové grafické karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. prosince 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. říjen 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických karet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. prosince 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. listopadu 2007 16:31 |
| Thread Nástroje | |
| |