![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, αυτή είναι η πρώτη μου post εδώ και τον υπολογιστή μου έχει ανάγκη από μια νέα κάρτα γραφικών. Το πρόβλημα είναι δεν έχω ιδέα ποια θα πάρετε. Θέλω μια καλή κάρτα για υπό £ 100 που θα μπορούσε να τρέχει και MTW2 FSX καλά στις υψηλές ρυθμίσεις γραφικών. (MTW2 αυτή τη στιγμή είναι πολύ νευρικός σχετικά με τις μάχες.) Ι dont θέλει να έχει κάτι άλλο για την αναβάθμιση σε υπολογιστή μου, όπως PSU. ο υπολογιστής μου είναι HP - Compaq Presario SR1619UK. Ο καθένας να βοηθήσει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Max. Πρώτον, θα πρέπει να πάμε προς το διπλάσιο της μνήμης RAM στον υπολογιστή σας. 512MB δεν είναι αρκετά για να τρέχει XP και το παιχνίδι, ειδικά για FSX. Θέλεις άλλο 512MB DDR400 CL3 RAM. Καθώς είστε σε λειτουργία 1280x1024 ψήφισμα (και χρειάζεστε μια AGP κάρτα) Είχα συστήσει 7600gs. Είχα συστήσει ένα υψηλότερο spec'd κάρτα, αλλά θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα διανύσει αναφαινόμενος όπως σας PSU δεν προσφέρει αρκετή ηλεκτρική ισχύς και ενισχυτές και επίσης δεν έχει το 6 pin PCI-E υποδοχή για κάρτες πιο ισχυρή. Και όπως λέτε, δεν θέλετε να αλλάξει τίποτα άλλο. Αυτή η κάρτα είναι επίσης μια καλή ισορροπία για την CPU που έχετε. Clicky Μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το εποχούμενο γραφικών με την εγκατάσταση της συσκευής.
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για τις συμβουλές alex, άρρωστος να είστε βέβαιος να το ελέγξουμε, i delt ζευγαρώσει με λίγο πίσω ήταν τρομερό lol, αλλά ούτως ή άλλως cheers |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα. Post πίσω αν χρειάζεστε κάτι άλλο, ή για να μας πείτε πώς έχετε σχετικά.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |