manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Nove grafičke kartice pomoć

Reply

Thread Tools
Old 9. studenog 2007, 15:04
Member Group

Default Nove grafičke kartice pomoć

Pozdrav, ovo je moj prvi post ovdje i moj pc je na potrebu nove grafičke kartice. Problem je, ja nemam pojma koje da biste dobili. Želim dobar kartice za ispod 100 £ koji bi mogao pokrenuti MTW2 i dobro FSX na visokoj grafika postavke. (MTW2 trenutno je jako nervozan o borbama.) JA dont ištanje to morati nadograditi nešto drugo na računalu kao što su PSU. moj računalo je HP - tvrtke Compaq Presario SR1619UK. Bilo tko pomoć?
Old 9. studenog 2007, 15:24
Donatorska Grupa

Zdravo Max.

Prvo, idete na potrebu da bračni ovna na Vašem računalu. 512MB gotovo nije dovoljno za pokretanje XP i divljači, a pogotovo na FSX. Želiš drugi 512MB DDR400 CL3 ovna.

Kao da radite na 1280x1024 rezoluciji (i trebate AGP karticu) Htio preporučiti 7600gs. Preporučio bih veći spec'd kartice, ali je vjerojatno da ćete doživjeti fijasko kao svoj PSU ne nudi dovoljno snagom i pojačala i nema 6 pin PCI-E konektor za više moćna karticama. A kao što ste državu, ne žele promijeniti bilo što drugo.

Ova kartica je isto tako dobra ravnoteža za CPU imate.

Clicky

Nemojte zaboraviti isključiti onboard grafika nakon instalacije.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 9. studenog 2007, 15:34
Member Group

hvala za jedan dan savjet Alex,

bolestan biti siguran to ček Internet vanjska strana, JA delt sa ram a nazad je bilo grozno, lol, ali svejedno klicati
Old 9. studenog 2007, 15:36
Donatorska Grupa

Nema problema. Post nazad, ako vam je potrebna bilo što drugo, ili da nas obavijestite o tome što je dobio on.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitors 9 5. kolovoz 2009 08:44
Nabavka nove grafičke kartice. Coolyxxx Graphics Cards & Monitors 4 7. prosinac 2008 13:24
Grafička kartica jimbo84 Graphics Cards & Monitors 4 29. listopad 2008 08:44
Pomoć s Grafička kartica ..... CrazyAce Graphics Cards & Monitors 1 10. prosinac 2007 00:33
RIP grafičkom karticom pete21 Graphics Cards & Monitors 3 11. studeni 2007 16:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.