![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, ez az én első poszt itt, és az én-m pc van szüksége egy új grafikus kártyát. A probléma az, fogalmam sincs, melyik legyen. Szeretnék egy jó kártya a 100 £ is futtatni MTW2 és FSX is nagy grafikus beállításokat. (MTW2 jelenleg nagyon ideges a csatát.) I dont szeretné, hogy bővítse bármi mást, ami a számítógépet, mint a psu. Saját számítógép HP - Compaq Presario SR1619UK. Anyone help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia max. Először is, maga lesz szüksége, hogy a kettős ram a számítógépre. 512MB nem elég közel fut XP és a játék, különösen az FSX. Akarsz egy 512MB DDR400 CL3 RAM. Ahogy ön futó 1280x1024 felbontás (és szükség van egy AGP kártya) Szeretnék ajánlani egy 7600gs. Szeretnék ajánlani egy magasabb spec'd kártyát, de akkor valószínűleg jönni lóval, mint a tápegység nem biztosít elegendő teljesítményt és az amper, és nem is a 6 tűs PCI-E csatlakozó a nagyobb teljesítményű kártyák. És, ha az állami, nem akarod változtatni bármi más. Ez a kártya is jó egyensúlyt a CPU van. Clicky Ne felejtsük el, hogy letiltja a grafika alapján a fedélzeti berendezés.
|
| |||
| |||
| Köszönöm a tanácsot, Alex rossz biztosan, hogy ellenőrizze azt, én Delt a ram egy kicsit vissza azt a szörnyű lol, de amúgy is cheers |
|
| |||
| |||
| Nem probléma. Post vissza Ha bármi mást, vagy hogy tudassa velünk, hogyan van kapcsolva.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Grafikus kártya | jimbo84 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| RIP grafikus kártya | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. november 2007 16:31 |
| Téma eszközök | |
| |