פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

כרטיס מסך חדש עזרה

Reply

שרשרת כלים
Old 9 נובמבר 2007, 15:04
חבר קבוצת

Default כרטיס מסך חדש עזרה

היי, זוהי ההודעה הראשונה שלי כאן, את המחשב הוא זקוק כרטיס מסך חדש. הבעיה היא, אין לי מושג איזה מהם להגיע. אני רוצה כרטיס טוב מתחת ל 100 £ שיוכל להריץ MTW2 ו FSX גם על הגדרות גרפיקה גבוהות. (MTW2 כרגע הוא מאוד עצבני על הקרבות.) Dont אני רוצה לשדרג כל דבר אחר במחשב שלי כגון PSU. המחשב שלי הוא HP - Compaq Presario SR1619UK. מישהו עזרה?
Old 9 נובמבר 2007, 15:24
קבוצת תורמים

היי מירבי.

ראשית, אתה צריך ללכת כדי להכפיל את ראם במחשב. 512MB הוא לא קרוב מספיק כדי להריץ XP ו המשחק, בעיקר על FSX. אתה רוצה עוד 512MB DDR400 CL3 רם.

כפי שאתה מציג ב 1280x1024 רזולוציה (ואתה צריך כרטיס AGP) אני רוצה להמליץ על 7600gs. אני רוצה להמליץ על הכרטיס גבוה spec'd אבל תוכל כנראה לבוא א cropper כמו PSU שלך אינו מספק מספיק wattage ו amps וגם אין את 6 PIN PCI-E מחבר עבור כרטיסים חזקים יותר. וכן את המדינה, אתה לא רוצה לשנות שום דבר אחר.

כרטיס זה גם טוב עבור יתרת CPU יש לך.

Clicky

אל תשכח לבטל את onboard גרפיקה עם ההתקנה.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 9 נובמבר 2007, 15:34
חבר קבוצת

תודה על העצה אלכס,

חולה הקפד לבדוק את זה, אני delt עם ראם זמן חזרה LOL זה היה נורא, אבל בכל זאת Cheers
Old 9 נובמבר 2007, 15:36
קבוצת תורמים

אין בעיה. שליחת חזרה אם אתה מבקש משהו אחר, או לתת לנו כיצד יש לך ב.

-Kanoakavirus
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.