mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Naujas grafikos plokštę Pagalba

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 9, 2007, 15:04
Narys

Sveiki, tai mano pirmoji post čia ir mano PC reikia naują grafikos plokštę. Problema turiu ne vieną idėją, kuri gaus. Noriu gero kortelės pagal 100 £ kad galėtų paleisti MTW2 ir FSX ir aukštos grafikos nustatymus. (MTW2 šiuo metu yra labai susierzinęs dėl mūšio.) I dont wanna have atnaujinti ką nors į mano kompiuterį, pavyzdžiui, PSU. Mano kompiuteris HP - Compaq Presario SR1619UK. Anyone help?
Old Lapkritis 9, 2007, 15:24
Donorų grupės

Max Max.

Pirma, you're going poreikiu padvigubinti savo kompiuterio RAM. 512mb ne beveik užtenka paleisti XP ir žaidimas, ypač FSX. Norite kito 512MB DDR400 CL3 RAM.

Kaip jūs dirbate ne 1280x1024 rezoliucija (ir jums reikia AGP kortelės) Norėčiau rekomenduoti 7600GS. Norėčiau rekomenduoti aukštojo spec'd kortele, bet jums tikriausiai Kristi, kaip tavo PSU nesuteikia pakankamai galios ir stiprintuvų ir taip pat neturi 6-pin PCI-E jungtis galingesni korteles. Ir kaip Jūs nurodote, nenorite nieko keisti kitam.

Ši kortelė taip pat yra geras balansas CPU turite.

Clicky

Nepamirškite išjungti Borto grafika ant įrenginio.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Lapkritis 9, 2007, 15:34
Narys

Ačiū už patarimus Alex,

blogai būtinai Check it out, I Delt su avinu, o atgal tai buvo žiaurios lol, bet cheers anyway
Old Lapkritis 9, 2007, 15:36
Donorų grupės

Jokių problemų. Rašyti atgal, jei jums reikia ko nors kito, arba pranešti mums, kaip jūs gavote apie.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.