rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Reply

Narzędzia wątku
Old 9 listopada 2007, 15:04
Członek grupy

Cześć, to jest mój pierwszy post tutaj i mój komputer jest w potrzebie nowej karty graficznej. Problemem jest to, Nie mam pojęcia, który z nich uzyskać. Chcę dobrą kartą w £ 100, które mogłyby uruchomić MTW2 i FSX oraz na wysokich ustawieniach grafiki. (MTW2 jest obecnie bardzo zmienny w walkach.) I dont wanna do uaktualnienia cokolwiek innego w moim komputerze, takich jak PSU. mój komputer HP - Compaq Presario SR1619UK. Każdy może pomóc?
Old 9 listopada 2007, 15:24
Grupa dawcy

Hi Max.

Po pierwsze, you're going to potrzeba podwojenia RAM w komputerze. 512 nie jest wystarczająco blisko, aby uruchomić XP i gra, zwłaszcza w FSX. Chcesz innym 512MB RAM DDR400 CL3.

Jak masz uruchomiony w rozdzielczości 1280x1024 (i potrzebujesz karty AGP) I'd polecić 7600GS. I'd polecić wyższe spec'd kart, ale będziemy prawdopodobnie splajtować jako PSU nie oferuje wystarczającej mocy i wzmacniaczy, a także nie ma 6 pinowe złącza PCI-E dla silniejsze karty. A jak państwo, nie chcesz, aby zmienić cokolwiek innego.

Ta karta jest również dobre dla równowagi cpu masz.

Clicky

Nie zapomnij wyłączyć grafiki po instalacji na pokładzie.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 9 listopada 2007, 15:34
Członek grupy

dzięki za porady Alex,

chorych należy check it out, i delt z barana a while back lol to było okropne, ale i tak cheers
Old 9 listopada 2007, 15:36
Grupa dawcy

Nie ma problemu. Opublikuj ponownie, jeśli wymaga niczego innego, albo dać nam znać jak you've got sprawie.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.