![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć, to jest mój pierwszy post tutaj i mój komputer jest w potrzebie nowej karty graficznej. Problemem jest to, Nie mam pojęcia, który z nich uzyskać. Chcę dobrą kartą w £ 100, które mogłyby uruchomić MTW2 i FSX oraz na wysokich ustawieniach grafiki. (MTW2 jest obecnie bardzo zmienny w walkach.) I dont wanna do uaktualnienia cokolwiek innego w moim komputerze, takich jak PSU. mój komputer HP - Compaq Presario SR1619UK. Każdy może pomóc?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi Max.
Po pierwsze, you're going to potrzeba podwojenia RAM w komputerze. 512 nie jest wystarczająco blisko, aby uruchomić XP i gra, zwłaszcza w FSX. Chcesz innym 512MB RAM DDR400 CL3. Jak masz uruchomiony w rozdzielczości 1280x1024 (i potrzebujesz karty AGP) I'd polecić 7600GS. I'd polecić wyższe spec'd kart, ale będziemy prawdopodobnie splajtować jako PSU nie oferuje wystarczającej mocy i wzmacniaczy, a także nie ma 6 pinowe złącza PCI-E dla silniejsze karty. A jak państwo, nie chcesz, aby zmienić cokolwiek innego. Ta karta jest również dobre dla równowagi cpu masz. Clicky Nie zapomnij wyłączyć grafiki po instalacji na pokładzie.
|
|
|
|||
|
|||
|
dzięki za porady Alex,
chorych należy check it out, i delt z barana a while back lol to było okropne, ale i tak cheers |
|
|
|||
|
|||
|
Nie ma problemu. Opublikuj ponownie, jeśli wymaga niczego innego, albo dać nam znać jak you've got sprawie.