![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, acesta este primul meu post aici şi PC-ul meu are nevoie de o nouă placă grafică. Problema e ca nu am nici o idee pe care o pentru a obţine. Vreau o bună carte de la £ 100, care ar putea rula MTW2 şi FSX bine pe mare grafică setări. (MTW2 este în prezent, este foarte enervant pe bătălii.) I dont vrea să aibă de a actualiza orice altceva, în calculatorul meu, cum ar fi PSU. calculatorul meu este HP - Compaq Presario SR1619UK. Oricine ajuta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Max. În primul rând, mergi la necesitatea de a dubla de RAM din PC-ul tău. 512MB nu este suficient de aproape de a rula XP şi joc, în special pe FSX. Vrei un alt 512MB RAM DDR400 CL3. Ca esti rulează la rezoluţia 1280x1024 (şi ai nevoie de un card AGP) Aş recomanda un 7600gs. Aş recomanda-o mai mare spec'd carte, dar probabil veţi suferi un eşec ca PSU nu oferă suficient wattage şi amperi şi, de asemenea, nu are de 6 PIN PCI-E conector pentru mai multe carduri de puternic. Şi, după cum aţi stat, nu doriţi să modificaţi nimic altceva. Aceasta carte este, de asemenea, un bun echilibru pentru cpu aveţi. Clicky Nu uitaţi să dezactivaţi de bord grafică la instalare.
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru sfaturi alex, Raul nu uitaţi să verificaţi dacă-l, i delt cu un berbec înapoi în timp ce aceasta a fost teribil lol, dar oricum noroc |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă. Post înapoi, dacă aveţi nevoie de nimic altceva, sau pentru a ne da de ştire, cum v-aţi luat.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |