menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nová grafická karta pomoci

Reply

Thread Tools
Old 9.listopadu 2007, 15:04
Člen Skupina

Default Nová grafická karta pomoci

Ahoj, toto je môj prvý príspevok sem a moje PC je potrebné vyvinúť novú grafickú kartu. Problém je, nemám predstavu, ktorá z nich dostať. Chcem dobrú kartu za 100 libier, ktoré by mohli plynúť MTW2 a FSX aj pre vysoké nastavenie grafiky. (MTW2 je v súčasnej dobe je veľmi nervózny z bitky.) I dont chcete upgradovať čokoľvek iného v mojom počítači ako PSU. môj počítač HP - Compaq Presario SR1619UK. Každý, kto pomôže?
Old 9.listopadu 2007, 15:24
Darcu Skupina

Ahoj Maxi.

Po prvé, vy budete musieť zdvojnásobiť RAM v počítači. 512mb nie je zďaleka nestačilo spustiť XP a hry, najmä na FSX. Chceš iné 512mb DDR400 CL3 ram.

Ako máte v rozlíšení 1280x1024 (a potrebujete AGP karty) by som odporučiť 7600GS. Já bych odporučiť nejakú vyššiu spec'd kartou, ale budete asi seknout sebou ako váš PSU neponúka dostatok príkonu a zosilňovačov a tiež nemá 6 pin PCI-e konektor pre výkonnejšie karty. A ako vám stať, že nechcete meniť nič iného.

Táto karta je tiež dobrú bilanciu na cpu máte.

Click

Nezabudnite vypnúť grafiku na palube pri inštalácii.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 9.listopadu 2007, 15:34
Člen Skupina

díky za radu alex,

chorých overte si to, aj delt s ram chvíľu späť lol to bolo hrozné, ale rovnako nazdraví
Old 9.listopadu 2007, 15:36
Darcu Skupina

Žiadny problém. Príspevok späť, ak budete potrebovať niečo iné, alebo nám dajte vedieť, ako ste sa dostal on.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. augusta 2009 08:44
Získanie novej grafickej karty. Coolyxxx Graphics Cards & Monitory 4 7. decembra 2008 13:24
Grafické karty jimbo84 Graphics Cards & Monitory 4 29. október 2008 08:44
Pomoc s grafických kariet ..... CrazyAce Graphics Cards & Monitory 1 10. decembra 2007 00:33
RIP grafické karty pete21 Graphics Cards & Monitory 3 11. novembra 2007 16:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.