![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, toto je môj prvý príspevok sem a moje PC je potrebné vyvinúť novú grafickú kartu. Problém je, nemám predstavu, ktorá z nich dostať. Chcem dobrú kartu za 100 libier, ktoré by mohli plynúť MTW2 a FSX aj pre vysoké nastavenie grafiky. (MTW2 je v súčasnej dobe je veľmi nervózny z bitky.) I dont chcete upgradovať čokoľvek iného v mojom počítači ako PSU. môj počítač HP - Compaq Presario SR1619UK. Každý, kto pomôže? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Maxi. Po prvé, vy budete musieť zdvojnásobiť RAM v počítači. 512mb nie je zďaleka nestačilo spustiť XP a hry, najmä na FSX. Chceš iné 512mb DDR400 CL3 ram. Ako máte v rozlíšení 1280x1024 (a potrebujete AGP karty) by som odporučiť 7600GS. Já bych odporučiť nejakú vyššiu spec'd kartou, ale budete asi seknout sebou ako váš PSU neponúka dostatok príkonu a zosilňovačov a tiež nemá 6 pin PCI-e konektor pre výkonnejšie karty. A ako vám stať, že nechcete meniť nič iného. Táto karta je tiež dobrú bilanciu na cpu máte. Click Nezabudnite vypnúť grafiku na palube pri inštalácii.
|
| |||
| |||
| díky za radu alex, chorých overte si to, aj delt s ram chvíľu späť lol to bolo hrozné, ale rovnako nazdraví |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém. Príspevok späť, ak budete potrebovať niečo iné, alebo nám dajte vedieť, ako ste sa dostal on.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Získanie novej grafickej karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. decembra 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických kariet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. decembra 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. novembra 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |