мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Нове графичке картице помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. Мар 2007, 15:04
Мембер Гроуп

Default Нове графичке картице помоћ

Поздрав, ово је мој први пост овде и мој пц је на потребу нове графичке картице. Проблем је, ја немам појма које да бисте добили. Желим добар картице за испод £ 100 који би могао покренути МТУ2 и добро ФСКС на високој графика подешавања. (МТУ2 тренутно је јако нервозан о борбама.) ЈА донт оскудица за морати надоградити нешто друго на рачунару као што су псу. мој рачунар је ХП - Предузећа Цомпак Пресарио СР1619УК. Било ко помоћ?
Old 9. Мар 2007, 15:24
Донаторска Група

Здраво Макс.

Прво, идете на потребу да брачни овна на вашем рачунару. 512МБ готово није довољно за покретање КСП и дивљачи, а поготово на ФСКС. Желиш други 512МБ ДДР400 ЦЛ3 овна.

Као да радите на 1280кс1024 резолуцији (и треба АГП картицу) Хтео препоручити 7600гс. Препоручио бих већи спец'д картице, али је вероватно да ћете доживи фијаско као свој псу не нуди довољно снагом и појачала и нема 6 пин ПЦИ-Е конектор за више моћна картицама. А као што сте државу, не желе да промените било шта друго.

Ова картица је исто тако добра равнотежа за ЦПУ имате.

Цлицкы

Немојте заборавити искључити онбоард графика након инсталације.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 9. Мар 2007, 15:34
Мембер Гроуп

хвала за један дан савет Алекс,

болестан бити сигуран за провјерити то вањска страна, ЈА делту са рам а назад је било грозно, лол, али свеједно клицање
Old 9. Мар 2007, 15:36
Донаторска Група

Нема проблема. Пост назад, ако вам је потребна било шта друго, или да нас обавестите о томе шта је добио он.

-Каноакавирус
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 анацонда1991 Грапхицс Цардс & Мониторс 9 5 аугуст 2009 08:44
Набавка нове графичке картице. Цоолыкскскс Грапхицс Цардс & Мониторс 4 7 децембар 2008 13:24
Графичка картица јимбо84 Грапхицс Цардс & Мониторс 4 29 октобар 2008 08:44
Помоћ са Графичка картица ..... ЦразыАце Грапхицс Цардс & Мониторс 1 10 децембар 2007 00:33
РИП графичком картицом пете21 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 11 новембар 2007 16:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц