по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Нова графика, Нова PSU?

Reply

Нишка Инструменти
Old 29-ти ноември, 2007, 16:47
Член Група

Току-що закупили NVidia 8800GTX графични карти ... Не питай защо, наистина не би могло да се каже.
Имам PSU имали проблеми преди, един дъмпингов около 300 волта в дънната платка и разтопените партидата, а друга просто престана да функционира, след предишните си ъпгрейд. моите очила са, както следва.
550W PSU
3-твърд диск, 1 IDE към 153Gb, 2 SATA в 372 Gb и 465Gb.
WAN адаптер
2 DVD дискове, 1 IDE и SATA
AMD X2 5200 +

Операционна система е Windows XP Service Pack 2. Да, знам. Просто никога не мога да получа цаката Linux.

Am I-вероятно да се нуждае от ново захранване за връзките с gfx карта?
Всякакви други пунктове някой би искал да изготви ми внимание?

PS Аз се опитвам да играя UT3, но аз съм се родов "UT3.exe възникна проблем и трябва да се затвори. Ние Съжаляваме за неудобството. съобщение за грешка. Мога кой да помогне?

СПС Както ада ли те, че ми пука за игри опитът е бил прекъснат! Аз съм дълбоко раздразнени от техните фалшиви излияния на псевдо-грижа и съжалявате!
Пенява свърши. Това е късно, аз съм уморена. Това е моето оправдание.
Old 30 Ноември, 2007, 01:01
Номер на групата

дотогава, докато имате достатъчно резервни 4 пинов MOLEX конектор трябва да бъде бира да го свържете, като там ще бъде обменен адаптери предоставена.
Old 30 Ноември, 2007, 01:42
Член Група

В 8800GTX нужди чифт от 4-пина не го? Благодаря за бърз отговор!
Old 30 Ноември, 2007, 11:21
Номер на групата

той разполага с 2 мощност съединители, A 6 пинов и 8 пинов конектор. PSU ви да дойдете с 6-пинов и вашите GTX да дойде с преобразуване адаптер, който ще използва 2 4 пинов molexes за 8-пинов конектор.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc