![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Току-що закупили NVidia 8800GTX графични карти ... Не питай защо, наистина не би могло да се каже. Имам PSU имали проблеми преди, един дъмпингов около 300 волта в дънната платка и разтопените партидата, а друга просто престана да функционира, след предишните си ъпгрейд. моите очила са, както следва. 550W PSU 3-твърд диск, 1 IDE към 153Gb, 2 SATA в 372 Gb и 465Gb. WAN адаптер 2 DVD дискове, 1 IDE и SATA AMD X2 5200 + Операционна система е Windows XP Service Pack 2. Да, знам. Просто никога не мога да получа цаката Linux. Am I-вероятно да се нуждае от ново захранване за връзките с gfx карта?Всякакви други пунктове някой би искал да изготви ми внимание? PS Аз се опитвам да играя UT3, но аз съм се родов "UT3.exe възникна проблем и трябва да се затвори. Ние Съжаляваме за неудобството. съобщение за грешка. Мога кой да помогне? СПС Както ада ли те, че ми пука за игри опитът е бил прекъснат! Аз съм дълбоко раздразнени от техните фалшиви излияния на псевдо-грижа и съжалявате! Пенява свърши. Това е късно, аз съм уморена. Това е моето оправдание. |
|
| |||
| |||
| дотогава, докато имате достатъчно резервни 4 пинов MOLEX конектор трябва да бъде бира да го свържете, като там ще бъде обменен адаптери предоставена. |
|
| |||
| |||
| В 8800GTX нужди чифт от 4-пина не го? Благодаря за бърз отговор! |
|
| |||
| |||
| той разполага с 2 мощност съединители, A 6 пинов и 8 пинов конектор. PSU ви да дойдете с 6-пинов и вашите GTX да дойде с преобразуване адаптер, който ще използва 2 4 пинов molexes за 8-пинов конектор. |