menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nová grafika, nové PSU?

Reply

Thread Nástroje
Old 29.listopadu 2007, 16:47
Člen Skupina

Default Nová grafika, nové PSU?

Jsem právě zakoupili NVidia 8800GTX grafickou kartu ... neptejte se proč, jsem opravdu nemohl říct.
Mám problémy před PSU, jeden dumpingový asi 300 voltů na základní desce a tavené partie, a další prostě přestalo fungovat po mých předchozích upgrade. moje specifikace jsou následující.
550W PSU
3 hard-disky, 1 IDE na 153Gb, 2 SATA na 372 Gb a 465Gb.
WAN adaptér
2 DVD disky, 1 IDE a jeden SATA
AMD X2 5200 +

OS je Windows XP Service Pack 2. Ano, já vím. Mohl jsem jen nikdy pochopit Linux.

Jsem pravděpodobně potřebovat nové zdroje napájení pro připojení na GFX kartu?
Jakékoliv další body by někdo chtěl využít mé pozornosti?

PS Já jsem se snaží hrát UT3, ale se mi druhový 'UT3.exe došlo k problému a je třeba ji ukončit. Omlouváme se za nepříjemnosti. ' chybové hlášení. Může někdo pomoct?

PPS Jako sakra dělat pečují, že moje hraní zkušeností byl přerušen! Jsem hluboce podrážděné jejich falešné výlevy pseudo-péče a litovat!
Chvástavost konec. Je pozdě, jsem unavená. To je moje omluva.
Old 30.listopadu 2007, 01:01
Dárce Skupina

pokud máte dostatek náhradních 4 pin MOLEX konektorů, měli byste se ale připojit ji, protože se konverzní adaptéry dodává.
Old 30.listopadu 2007, 01:42
Člen Skupina

Na 8800GTX potřebuje pár 4-piny ne? Díky za rychlou odpověď!
Old 30.listopadu 2007, 11:21
Dárce Skupina

má 2 napájecí konektory, jeden 6 pin a 8 pin konektor. Váš PSU měla přijít s 6 pinovým a vaše GTX by měla přijít s konverzní adaptér, který bude používat 2 4 pin molexes za 8 pinový konektor.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.