μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Νέα Graphics, Νέα PSU;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Νοεμβρίου, 2007, 16:47
Μέλος Ομάδα

Default Νέα Graphics, Νέα PSU;

Μόλις αγοράσατε την κάρτα γραφικών Nvidia 8800GTX ... Δεν ρωτούν γιατί, πραγματικά δεν θα μπορούσε να πει.
Είχα PSU τεύχη πριν, ένα περίπου 300 βολτ που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ σε όλη τη μητρική πλακέτα και λιώσουν τα πολλά, και άλλο απλά σταμάτησε να λειτουργεί μετά από προηγούμενη αναβάθμιση μου. specs μου είναι τα εξής.
550W PSU
3 hard-drives, 1 στο 153Gb IDE, 2 SATA σε 372 GB και 465Gb.
WAN προσαρμογέα
2 DVD drives, 1 IDE και ένα SATA
AMD X2 5200 +

OS είναι Windows XP Service Pack 2. Ναι, το ξέρω. Ποτέ δεν θα μπορούσα να πάρετε το "κολλάει" του Linux.

Είμαι πιθανό να χρειάζεται ένα νέο τροφοδοτικό για τις συνδέσεις με τον gfx κάρτα;
Οποιαδήποτε άλλα σημεία κάποιος θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή μου για να?

PS Είμαι προσπαθεί να παίξει UT3, αλλά να είμαι σε ένα γενικό "UT3.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να κλείσει. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία. " μήνυμα λάθους. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

ΜΑΔ Όπως διάολο κάνει τους νοιάζει ότι μου εμπειρία gaming έχει διακοπεί! Είμαι βαθύτατα ερεθισμένο από τους ψευδείς outpourings της περίθαλψης και της ψευδο-λύπη!
Κομπάζω πάνω. Είναι αργά, είμαι κουρασμένος. Αυτό είναι δικαιολογία μου.
Old 30 Νοέμβρη 2007, 01:01
Ομάδα Δωρητών

για όσο διάστημα έχετε αρκετά ανταλλακτικά 4 pin molex υποδοχές σας θα πρέπει να ale για τη σύνδεσή του μέχρι εκεί που θα παρέχονται προσαρμογείς μετατροπής.
Old 30 Νοέμβρη 2007, 01:42
Μέλος Ομάδα

Η 8800GTX χρειάζεται ένα ζεύγος 4-pins δεν είναι; Ευχαριστούμε για τη γρήγορη απάντηση!
Old 30 Νοέμβρη 2007, 11:21
Ομάδα Δωρητών

έχει 2 υποδοχές εξουσία, ένα 6 pin και ένα 8 pin connector. PSU σας θα πρέπει να έρθουν με το 6 pin και GTX σας θα πρέπει να έρθει με μια μετατροπή του προσαρμογέα που θα χρησιμοποιήσει 2 4 pin molexes για τα 8 pin connector.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια! Βοήθεια! Γραφικά και PSU Βοήθεια maxll3 Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 13 Νοεμβρίου, 2009 05:13
Γραφικά Mooseknuckle Web Design, Hosting & SEO 2 1η Ιουλ 2008 06:29
Γραφικά! Ando913 Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 3 Φεβ 2008 12:27
Τα ενσωματωμένα γραφικά ρίξει Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 6 Jan 2008 10:53
Γραφικά Βοήθεια mrjames Laptops, Κινητά & PDA 5 16η Σεπ 2007 04:21
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.