![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'pravedan kupljen jedan NVidia 8800GTX grafičke kartice ... Ne pitaj zašto, ja stvarno ne može reći. Sam imao problema prije PSU, jedna bačena oko 300 volts preko matične ploče i rastopljeni ždrijeb, a drugi jednostavno prestala funkcionirati poslije moje prethodne nadogradnje. moje naočale su kako slijedi. 550W PSU 3 hard-diskovi, 1 na IDE 153Gb, 2 Gb SATA at 372 i 465Gb. WAN adapter 2 DVD diskovi, 1 IDE i jedan SATA AMD X2 5200 + OS je Windows XP Service Pack 2. Da, znam. JA mogao pravedan dobiti nikada dokučiti Linux. Ja vjerojatno je potrebno novo napajanje za povezivanje na gfx karticu?Bilo koje druge točke nekome želite privući moju pozornost? PS Ja sam težak za igru UT3, ali Im 'uzimajući generički' UT3.exe naišao je na problem i mora se zatvoriti. Žao nam je zbog neugodnosti. " poruka o pogrešci. Može bilo tko pomoć? PPS Kao pakao ne briga, da je moj gaming iskustvo je prekinuto! Duboko sam uzrujano njihovi lažni outpourings pseudo-care and požaliti! Iznad dreka. To je kasno, ja sam umorna. To mi je izgovor. |
|
| |||
| |||
| kao čeznuti kao te imati dovoljno rezervnih 4 pin molex konektorima vam treba za povezivanje Ale ga kao da će biti konverzija prilagodnike dobivate. |
|
| |||
| |||
| The 8800GTX potrebama par 4-igle zar ne? Hvala za brzi odgovor! |
|
| |||
| |||
| ona ima 2 konektora napajanja, a 6 pinski i 8 pinski konektor. Vaše PSU trebaju doći sa 6 pin i vaše gtx trebaju doći s pretvorbe adapter koji će koristiti 2 4 pin molexes za 8 pinski konektor. |