![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most vásárolt egy NVidia 8800GTX grafikus kártya ... Ne kérdezd, hogy miért, azt nem tudnám megmondani. Volt PSU kérdések előtt, egy körülbelül 300 dömpingelt volt az egész alaplap és olvad a tételt, és egy másik egyszerűen nem működik miután korábbi frissítést. My specs a következők. 550W tápegység 3 kemény meghajtó, 1 IDE a 153Gb, 2 SATA a 372 GB és 465Gb. WAN-adapter 2 DVD-meghajtó, 1 IDE és egy SATA AMD X2 5200 + Operációs rendszer a Windows XP Service Pack 2. Igen, tudom. Én is csak nem beletanul Linux. Én valószínű, hogy szükség van egy új tápegység a kapcsolatot a gfx-kártya?Minden más pontokat valaki szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy én? PS Próbálom játszani UT3, de kezd egy általános "UT3.exe hibát észlelt, ezért leáll. Elnézést kérünk a kellemetlenségért. hibaüzenetet. Tud akárki segít? PPS Pokolian Mit érdekel, hogy a játékélményt megszakítása! Én mélyen irritálta által hamis outpourings a pszeudo-ellátás és sajnálom! Rant over. Késő van, én vagyok fáradt. Ez a kifogás. |
|
| |||
| |||
| amíg van elég tartalék 4 tűs molex csatlakozók ale meg kell csatlakoztatni, hogy fel fog átváltási adapterek nyújtani. |
|
| |||
| |||
| Az igények 8800GTX egy pár 4-pins nem? Köszönöm a gyors válaszát! |
|
| |||
| |||
| van 2 hálózati csatlakozók, a 6 tűs és 8 tűs csatlakozó. Ön psu kell a 6 tűs és a gtx kell az átalakítás, amely adapter használata 2 4 tűs molexes a 8 tűs csatlakozó. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség! Segítség! Grafika és PSU Súgó | maxll3 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | November 13, 2009 05:13 |
| Grafika | Mooseknuckle | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 1. július 2008 06:29 |
| Grafika! | Ando913 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 3. február 2008 12:27 |
| Fedélzeti grafika | shed | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 6. január 2008 10:53 |
| Grafikai Help | mrjames | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 16. Szeptember 2007 04:21 |
| Téma eszközök | |
| |