![]() |
|
| |||
| |||
| אני עתה נרכש של Nvidia 8800GTX כרטיס המסך ... לא שואלים למה, אני באמת לא יכול לומר. יש לי בעיות לפני PSU, אחת זרקה עוד על פני 300 volts את לוח האם ואת מותך הכל, ועוד פשוט הפסיקה לתפקד לאחר השדרוג הקודם שלי. מפרט שלי הם כדלקמן. 550W PSU כוננים קשיחים-3, בשעה 1 IDE 153Gb, SATA 2 ב 372 GB ו 465Gb. WAN מתאם 2 DVD, 1 IDE ו אחד SATA AMD X2 5200 + מערכת ההפעלה היא Windows XP Service Pack 2. כן, אני יודע. אני פשוט לא יכול לקבל את לתלות של לינוקס. האם אני צריך סביר חדשה החשמל עבור התחברויות gfx את הכרטיס?אחרת נקודות מישהו רוצה למשוך את תשומת הלב? נ.ב. אני מנסה לשחק UT3, אבל אני מקבל את 'כללי' UT3.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי הנוחות. " הודעת שגיאה. מישהו יכול לעזור? כמו PPS לעזאזל הם עושים את המשחקים החשובים, כי ניסיון עבר מופרע! אני עמוק irritated לפי שווא של פסבדו outpourings Care and להתחרט! לדבר בטרוף מעל. זה מאוחר, אני עייף. זה התירוץ שלי. |
|
| |||
| |||
| כל עוד יש לך מספיק חילוף 4 PIN molex connectors עליך להיות ale כדי לחבר את זה כמו יהיו המרה מתאמי שסופק. |
|
| |||
| |||
| 8800GTX הצרכים של זוג 4-מספרי זיהוי אישיים לא? תודה על תגובה מהירה! |
|
| |||
| |||
| יש לו 2 כוח connectors, א 6 ו PIN 8 PIN מחבר. PSU את צריכה לבוא עם 6 PIN שלך gtx אמור להגיע עם מתאם המרה אשר ישתמשו 2 4 PIN molexes של 8 PIN מחבר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! עזרה! גרפיקה PSU עזרה | maxll3 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 13 נובמבר 2009 05:13 |
| גרפיקה | Mooseknuckle | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | ב -1 ליולי 2008 06:29 |
| גרפיקה! | Ando913 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 3rd פברואר 2008 12:27 |
| On-Board גרפיקה | לשפוך | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 6 ינואר 2008 10:53 |
| גרפיקה עזרה | mrjames | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 16 ספטמבר 2007 04:21 |
| שרשרת כלים | |
| |