![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik įsigijo NVidia 8800GTX vaizdo plokštė ... neklauskite kodėl, aš tikrai negali pasakyti. Turėjau PSU klausimų prieš vieną dempingo kaina apie 300 voltų per plokštę ir ištirpsta daug, o kitas tiesiog nustojo veikti po to, kai mano ankstesni atnaujinti. Mano Specifikacijos yra taip. 550W PSU 3 hard-drives, 1 IDE bent 153Gb, bent 2 SATA 372 GB ir 465Gb. WAN adapteris 2 DVD diskai, 1 IDE, SATA vienas AMD X2 5200 + OS Windows XP Service Pack 2. Taip, aš žinau. I could just never get pakabinti Linux. Aš tikriausiai reikia naujo maitinimo jungtys GFX kortele?Bet kokie kiti punktai kažkas norėtų atkreipti mano dėmesį? PS Aš mėginu žaisti UT3, bet gaunu generic "UT3.exe susidūrė su problema ir reikia uždaryti. Atsiprašome už nepatogumus. klaidos. Can anyone help? PGS Like Hell jie rūpi, kad mano žaidimų patirtis buvo nutrauktas! Esu labai erzina savo neteisingus outpourings pseudo priežiūros ir apgailestauju! Over Rant. Jau vėlu, aš pavargau. Štai mano pasiteisinimas. |
|
| |||
| |||
| tol, kol turėsite pakankamai atsarginių 4 pin Molex jungtis jums reikia ale prijungti jį, nes bus pertvarkymo adapteriai pateikta. |
|
| |||
| |||
| 8800GTX turi 4 pora-Pins ar ne? Ačiū už greitą atsakymą! |
|
| |||
| |||
| ji turi 2 maitinimo jungtys, 6 PIN ir 8 pin connector. tavo PSU turi ateiti su 6 pin ir savo GTX turi ateiti su konvertavimo adapteris, kuris bus naudojamas 2 4 PIN molexes už 8 pin connector. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padėti! Padėti! Grafika ir PSU Pagalba | maxll3 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Lapkritis 13, 2009 05:13 |
| Grafika | Mooseknuckle | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 1 liepa 2008 06:29 |
| Grafika! | Ando913 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 3 vasaris 2008 12:27 |
| On-board graphics | sąsiauris | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 6 sausis 2008 10:53 |
| Grafika Pagalba | mrjames | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 16 rugsėjis 2007 04:21 |
| Temos įrankiai | |
| |