![]() |
|
| |||
| |||
| Esmu tikko nopirkto NVidia 8800GTX grafiskā karte ... Neprasi kāpēc, es tiešām nevarētu teikt. Man ir bijusi PSU jautājumiem pirms viena dempinga aptuveni 300 volti visā mātesplati un kausētu daļai, un vēl vienkārši pārstāja darboties pēc tam, kad manu iepriekšējo pilnveidoti. mans specs ir šādi. 550W PSU 3 hard-drives, 1 IDE pie 153Gb, 2 SATA ir 372 Gb un 465Gb. WAN adapteri 2 DVD diskdziņi, 1 IDE un viens SATA AMD X2 5200 + OS ir Windows XP Service Pack 2. Jā, es zinu. Es varētu tikai nekad karājas uz Linux. Es iespējams, ir nepieciešams jauns elektroenerģijas piegādi uz gfx kartes savienojumiem?Jebkurš cits punkti kāds vēlētos pievērst manu uzmanību? PS Es cenšos spēlēt UT3, bet es saņemu sugas "UT3.exe ir radusies problēma, un ir tuvu. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. " kļūdas ziņojumu. Can anyone help? PPS Kā ellē viņi rūpējas, lai mans spēļu pieredze ir pārtraukta! Es esmu dziļi iekaisušas to viltus outpourings pseidoefedrīna aprūpes un žēl! Skaļas frāzes vairāk. Tas ir vēlu, es esmu noguris. Tas ir mans attaisnojums. |
|
| |||
| |||
| ja vien jums ir pietiekami daudz rezerves 4 pin molex konektori Jums jābūt ale savienot to uz augšu, jo būs pārejas adapteri piegādā. |
|
| |||
| |||
| 8800GTX vajadzības pāri 4-pins vai ne? Paldies par ātru atbildi! |
|
| |||
| |||
| tas ir 2 jauda savienotāji, 6 pin un 8 pin savienotāju. Jūsu psu jānāk ar 6 pin un Jūsu GTX jānāk ar konversijas adapteri, kas izmantos 2 4 pin molexes uz 8 pin savienotāju. |
![]() |
|
| Bookmarks |