![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've just zakupione NVIDIA 8800GTX karta graficzna ... nie pytaj dlaczego, naprawdę nie może powiedzieć. Miałem problemy przed PSU, jeden dumpingowego około 300 wolt na płycie głównej i stopiony partii, a drugi po prostu przestał funkcjonować po mojej poprzedniej aktualizacji. moje specyfikacji są następujące. 550W PSU 3-dysków twardych, 1 IDE na 153Gb, 2 na SATA 372 GB i 465Gb. WAN Adapter 2 DVD, 1 i jeden IDE SATA AMD X2 5200 + OS jest Windows XP z dodatkiem Service Pack 2. Tak, wiem. I po prostu nie może uzyskać zawiesić Linuksa. Am I prawdopodobnie potrzebuje nowego zasilania do podłączenia do karty gfx?Wszelkie inne punkty ktoś chciałby wyciągnąć moją uwagę? PS Próbuję odtworzyć UT3, but I'm getting ogólny "UT3.exe napotkał problem i musi zostać zamknięty. Jesteśmy Przepraszamy za niedogodności. komunikat o błędzie. Czy ktoś może pomóc? PPS Jak piekło one obojętne, że moja gra doświadczenia został przerwany! Jestem głęboko podrażnioną przez ich fałszywe outpourings pseudo opieki i żal! Rant powyżej. Jest późno, jestem zmęczony. That's my excuse. |
|
| |||
| |||
| tak długo, jak masz na tyle zamiennych 4 pinowe złącza MOLEX powinno być ale połączyć go jak będzie konwersji kart dostarczone. |
|
| |||
| |||
| W 8800GTX potrzebuje parę 4-szpilki nie jest? Dziękuję za szybką odpowiedź! |
|
| |||
| |||
| to ma 2 złącza zasilania, 6-pin i 8-pinowe złącze. Twoje PSU powinny pochodzić z 6-pin i GTX powinny pochodzić z konwersji karty, które będą korzystać 2 4 pin molexes dla 8-pinowe złącze. |
![]() |
|
| Zakładki |