mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

New Graphics, New PSU?

Reply

Thread Tools
Old 29 noiembrie 2007, 16:47
Grupul de stat

Eu v-am cumpărat o placă grafică NVidia 8800GTX ... nu se intreaba de ce, eu chiar nu a putut spune.
Am avut probleme PSU înainte, o fac obiectul unui dumping în jur de 300 de volţi peste placa de bază şi a topit de mult, şi un altul, pur şi simplu a încetat să mai funcţioneze după mele anterioare upgrade-ul. specs mele sunt după cum urmează.
550W PSU
3 hard-drive, 1 IDE la 153Gb, SATA 2, la 372 Gb şi 465Gb.
WAN adaptor
2 DVD-drive, 1 IDE şi un SATA
AMD X2 5200 +

Sistem de operare este Windows XP Service Pack 2. Da, ştiu. Aş putea să nu prinde sensul Linux.

Am probabil nevoie de o nouă sursă de alimentare pentru conexiuni de la gfx carte?
Orice alte puncte de cineva doreşte să atragă atenţia asupra mea?

PS Am încercat să joace UT3, dar eu sunt obţinerea unei generice "UT3.exe a întâlnit o problemă şi se va închide. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create. " mesaj de eroare. Poate cineva ajuta?

SPC ca dracu 'nu le pasă că experienţa mea de jocuri, a fost întrerupt! Sunt profund iritat de fals izbucniri de pseudo-îngrijire şi regreta!
Declama peste. E târziu, sunt obosit. Asta e scuza mea.
Old 30 noiembrie 2007, 01:01
Grupul de donator

atâta timp cât aveţi suficient de rezervă 4 PIN MOLEX conectori de care ar trebui să-l pentru a vă conecta ALE ca acolo va fi de conversie adaptoare furnizate.
Old 30 noiembrie 2007, 01:42
Grupul de stat

De 8800GTX are nevoie de o pereche de 4-pin nu? Mulţumesc pentru un răspuns rapid!
Old 30 noiembrie 2007, 11:21
Grupul de donator

el are 2 conectori de putere, a 6 ac de păr şi de un conector de aderenţă 8. PSU dvs. ar trebui să vină cu 6 PIN şi GTX dvs. ar trebui să vină cu un adaptor de conversie care va utiliza 2 4 PIN molexes pentru 8 aderenţă conector.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.