menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nová grafika, nové PSU?

Reply

Thread Tools
Old 29.listopadu 2007, 16:47
Člen Skupina

Default Nová grafika, nové PSU?

Som práve zakúpili NVidia 8800GTX grafickú kartu ... nepýtajte sa prečo, som naozaj nemohol povedať.
Mám problémy pred PSU, jeden dumpingový asi 300 voltů na základnej doske a tavené partie, a ďalšie jednoducho prestalo fungovať po mojich predchádzajúcich upgrade. moje špecifikácie sú nasledovné.
550W PSU
3 hard-disky, 1 IDE na 153Gb, 2 SATA na 372 Gb a 465Gb.
WAN adaptér
2 DVD disky, 1 IDE a jeden SATA
AMD X2 5200 +

OS je Windows XP Service Pack 2. Ano, já vím. Mohol som len nikdy pochopiť Linux.

Som pravdepodobne potrebovať nové zdroje napájania pre pripojenie na GFX kartu?
Akékoľvek ďalšie body by niekto chcel využiť mojej pozornosti?

PS Ja som sa snaží hrať UT3, ale sa mi druhový 'UT3.exe došlo k problému a je potrebné ho ukončiť. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. ' chybové hlásenie. Môže niekto pomoct?

PPS Ako sakra robiť starajú, že moje hranie skúseností bol prerušený! Som hlboko podráždenej ich falošné výlevy pseudo-starostlivosti a ľutovať!
Chvástavost koniec. Je neskoro, som unavená. To je moje ospravedlnenie.
Old 30.novembra 2007, 01:01
Darcu Skupina

ak máte dostatok náhradných 4 pin MOLEX konektorov, mali by ste sa ale pripojiť ju, pretože sa konverzný adaptéry dodáva.
Old 30.novembra 2007, 01:42
Člen Skupina

Na 8800GTX potrebuje pár 4-piny ne? Vďaka za rýchlu odpoveď!
Old 30.novembra 2007, 11:21
Darcu Skupina

má 2 napájacie konektory, jeden 6 pin a 8 pin konektor. Váš PSU mala prísť s 6 pinovým a vaše GTX by mala prísť s konverzný adaptér, ktorý sa bude používať 2 4 pin molexes za 8 pinový konektor.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.