мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Нова графика, Неу псу?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. Мар 2007, 16:47
Мембер Гроуп

Default Нова графика, Неу псу?

Иве 'праведан купљен један НВИДИА 8800ГТКС графичке картице ... Не питај зашто, ја стварно не може рећи.
Сам имао проблема пре псу, једна бачена око 300 волтс преко матичне плоче и растопљени жријебања, а други једноставно престала функционисати после моје претходне надоградње. моје наочаре су како слиједи.
550У псу
3 хард-дискови, 1 на ИДЕ 153Гб, 2 ГБ САТА ат 372 и 465Гб.
УАН адаптер
2 ДВД дискови, 1 ИДЕ и један САТА
АМД Кс2 5200 +

ОС је Уиндоус КСП Сервице Пацк 2. Да, знам. ЈА могао праведан добити никада докучити Линукс.

Ја вероватно је потребно ново напајање за повезивање на гфкс картицу?
Било које друге тачке некоме желите привући моју пажњу?

ПС Ја сам тежак за игру УТ3, ипак Им 'добивање генеричке' УТ3.ексе наишао је на проблем и мора да се затвори. Жао нам је због непријатности. " порука о грешци. Може било ко помоћ?

Ппс Као пакао не брига, да је мој гаминг искуство је прекинуто! Дубоко сам узрујана њихови лажни оутпоурингс Псеудо-царе анд пожалити!
Изнад дрека. То је касно, ја сам уморна. То ми је изговор.
Old 30. Мар 2007, 01:01
Донаторска Група

као један дуг као те да имају довољно резервних 4 пин молекс конектора вам треба за повезивање Але га као да ће бити конверзија адаптер добијате.
Old 30. Мар 2007, 01:42
Мембер Гроуп

Тхе 8800ГТКС потребама пар 4-игле зар не? Хвала за брзи одговор!
Old 30. Мар 2007, 11:21
Донаторска Група

она има 2 конектора напајања, а 6 пински и 8 пински конектор. Ваше псу треба да дође са 6 пин и ваше гткс требају доћи са конверзије адаптер који ће користити 2 4 пин молексес за 8 пински конектор.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Помоћ! Помоћ! Графика и ЛУП Помоћ макслл3 Грапхицс Цардс & Мониторс 2 13. новембар 2009 05:13
Графика Моосекнуцкле Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 2 1. јула 2008 06:29
Грапхицс! Андо913 Грапхицс Цардс & Мониторс 2 3 фебруар 2008 12:27
Он-пансион графика пролити Грапхицс Цардс & Мониторс 2 6 јануар 2008 10:53
Графика Помоћ мрјамес Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 16. сеп 2007 04:21
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц