![]() |
|
| |||
| |||
| Ben sadece bir NVidia 8800GTX grafik kartı satın ettik ... neden, gerçekten söylemek couldn't sorma. Daha önce PSU sorunları varsa, bir ana kart üzerinde yaklaşık 300 volt attı ve çok erimiş ve sadece bir önceki yükselttikten sonra işleve durdurdu. benim özellikleri aşağıdaki gibidir. 550W PSU 372 Gb ve 465Gb at 153Gb, 2 3 sabit sürücüler, 1 IDE SATA. WAN bağdaştırıcısının 2 DVD sürücüleri, 1 IDE ve SATA AMD X2 5200 + İşletim Sistemi Windows XP Service Pack 2 'dir. Evet, biliyorum. Sadece Linux asmak asla olabilir. Ben Gfx kartına bağlantıları için yeni bir güç kaynağı ihtiyacı olasılığı var mı?Diğer birine benim dikkat çekmek işaret istersiniz? PS I UT3 oynamak için çalışıyorum, ama bir 'genel UT3.exe alıyorum bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. hata mesajı. Can anyone help? Cehennem gibi PPS bu benim oyun deneyimi kesildi olmuştur bakım yapın! Ben derin pseudo onların yanlış outpourings-bakım ve pişman tarafından rahatsız hissediyorum! Farfaralık üzerinden. Çok geç, Yoruldum's. Bu benim bahane. |
|
| |||
| |||
| sürece size de dönüşüm bağdaştırıcıları olacak kadar bağlanmak için gazoz gereken yeterli yedek 4 pinli molex konektörleri var verilir. |
|
| |||
| |||
| Bu 8800GTX 4 bir çift-pin hızlı cevap değil mi? Sayesinde ihtiyacı var! |
|
| |||
| |||
| 2 güç konektörler, 6 pin ve 8 pin konnektör vardır. sizin PSU 6 pinli ve GTX ile 8 pin konnektör 2 4 pinli molexes kullanacağı bir dönüşüm adaptörü ile gelmelidir gelmelisin. |