менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Нова графіка, нові блоки живлення?

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 листопада 2007, 16:47
Член групи

Default Нова графіка, нові блоки живлення?

Я нещодавно купив NVidia 8800GTX відеокарта ... Не питайте чому, я дійсно не можу сказати.
Я мав БП питання перш, один скидається близько 300 вольт через плати і розплавлений партії, а інша просто перестала функціонувати після мого попереднього оновлення. моя специфікації такі.
550W PSU
3 жорстких дисків, 1 IDE на 153Gb, 2 SATA на 372 Гб і 465Gb.
WAN адаптери
2 DVD диска, 1 IDE і один SATA
AMD X2 5200 +

ОС Windows XP Service Pack 2. Так, я знаю. Я міг би просто ніколи не ввійдете в смак і Linux.

Я ймовірно, буде потрібно новий блок живлення для підключення до GFX карта?
Будь-які інші питання, хто хотів би привернути мою увагу?

PS Я намагаюся грати в UT3, але я отримую загальний 'UT3.exe зіткнувся з проблемою і вимагає завершення. Приносимо вибачення за завдані незручності. ' повідомлення про помилку. Чи можна допомогти?

PPS Як чорт візьми, вони піклуються, що мій ігровий досвід був перерваний! Я глибоко дратувала своїх помилкових виливами псевдо-санітарної допомоги і пошкодуєте!
Rant Over. Уже пізно, я втомився. Це моє виправдання.
Old 30 листопада 2007, 01:01
Донор групи

тих пір, поки у вас є досить запасні 4-контактний роз'єм MOLEX ви повинні бути Але для підключення його як там буде перетворення Адаптери поставляються.
Old 30 листопада 2007, 01:42
Член групи

8800GTX потреби пари 4-Pins чи не так? Дякуємо за швидку відповідь!
Old 30 листопада 2007, 11:21
Донор групи

Він має 2 роз'єми живлення, 6 контактний і 8-контактний роз'єм. ваш блок живлення повинна йти з 6-контактний і ваші GTX повинна йти з переходом адаптер, який буде використовувати 2 +4 Pin molexes на 8-контактний роз'єм.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.