![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я нещодавно купив NVidia 8800GTX відеокарта ... Не питайте чому, я дійсно не можу сказати. Я мав БП питання перш, один скидається близько 300 вольт через плати і розплавлений партії, а інша просто перестала функціонувати після мого попереднього оновлення. моя специфікації такі. 550W PSU 3 жорстких дисків, 1 IDE на 153Gb, 2 SATA на 372 Гб і 465Gb. WAN адаптери 2 DVD диска, 1 IDE і один SATA AMD X2 5200 + ОС Windows XP Service Pack 2. Так, я знаю. Я міг би просто ніколи не ввійдете в смак і Linux. Я ймовірно, буде потрібно новий блок живлення для підключення до GFX карта?Будь-які інші питання, хто хотів би привернути мою увагу? PS Я намагаюся грати в UT3, але я отримую загальний 'UT3.exe зіткнувся з проблемою і вимагає завершення. Приносимо вибачення за завдані незручності. ' повідомлення про помилку. Чи можна допомогти? PPS Як чорт візьми, вони піклуються, що мій ігровий досвід був перерваний! Я глибоко дратувала своїх помилкових виливами псевдо-санітарної допомоги і пошкодуєте! Rant Over. Уже пізно, я втомився. Це моє виправдання. |
|
| |||
| |||
| тих пір, поки у вас є досить запасні 4-контактний роз'єм MOLEX ви повинні бути Але для підключення його як там буде перетворення Адаптери поставляються. |
|
| |||
| |||
| 8800GTX потреби пари 4-Pins чи не так? Дякуємо за швидку відповідь! |
|
| |||
| |||
| Він має 2 роз'єми живлення, 6 контактний і 8-контактний роз'єм. ваш блок живлення повинна йти з 6-контактний і ваші GTX повинна йти з переходом адаптер, який буде використовувати 2 +4 Pin molexes на 8-контактний роз'єм. |