![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám čtyři roky starý Dell Dimension 4700. Nedávno jsem se rozhodl koupit si nový 22 in LCD monitor Samsung T220 nahradit můj umírající staré CRT. Nainstaloval jsem na nový monitor jen najít obrázek, který je zrnitý a hranatý, téměř mihotající se v některých místech. Je tu také hodně málo linií na vrcholu svého prohlížeče barů. Vzal jsem pár obrazovce čepice, nahrajete je na Flickr, a když jsem se na ně podívat na jakémkoliv jiném počítači, vypadají dobře. Máte ponětí o tom, co je špatně a jak to spravit? Jsem se pokusil o analogové a DVI hookups, jsem nainstalované ovladače monitoru z zahrnuto CD, jsem jej s tím, co řekl bylo optimální rozlišení (1680 x 1050), stejně jako spousta dalších, které se stále Nic nepomáhá. I spuštění Windows XP, má 2 koncerty pro DDR2 RAM, 256 megabajt grafická karta GeForce 6800 a Pentium 4 CPU. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokuste se aktualizovat ovladač grafické karty
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako monitoru zmatený až se mě, jestli screencap neukazuje na jakémkoliv jiném počítači, pravděpodobně by to RMA.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|